Szerintetek nagyon gáz? Tobbi lennt.
Kismama vagyok, (25 hetes) es jovo heten megyunk nyaralni parommal es sogornomekkel.. es olyan rohamosan no a cicim h amit e-honap eleje vettem furdorucit nem jo mar a felsoresze...
Kolteni mar nem akarok most furdoruhara...mikor most vettem eggyet.. :/
Es a kerdesem az lenne hogy mit ajanlanatok mit vegyek fel?
Furdeni nem akarok, nem akarom meg kockaztatni h elkapjak valamit max csak a labam logatom a vizbe.. es napozni sem akarok mivel nem is szabad ilyenkor, ha jol tudom..
De a lenyeg hogy van egy sport melltartom amit ha felveszek az nagyon gaz lenne? :/
De az is olyan hulyen nez ki melltarto nelkul (ha nem veszek fel rendes melltartot ala)de ha ala veszek akk meg kilatszik..
Segitsetek legyszi!! :(
Jovo heten szerdan megyunk!
Csak normalis valaszokat kerek legyszi! :)
25 hkm
De mar nem szeretnek ilyenre kolteni... :/
Amit mar fent is irtam..
Egyutt erzek veled. en is igy jartam.
Szerintem egy jo bikinialso, es egy lenge felso vagy veszel egy toppot.
De milyen kellemetlen is ez... :)
De legalabb remelem meg eri h havonta kell uj melltartokat vennem.. es lesz tejem.. :) :)
Koszonom a valaszt !
Szep estet! :)
Én ilyet vennék fel. (alá mehet a sportmelltartó vagy az se ha nem lóg a melled, én terhesen se szerettem a melltartót de nekem alapból pici és nem is nőtt sokat)
A lábad és a karod,vállad barnul, a pocak meg rejtve van a naptól, fürdeni írtad hogy nem szeretnél amúgy sem.
Vagy egyéb hasonló tunika/ miniruha szóba jöhet, és nagyon költened se kell mert ha nincs ilyened akkor elmész egy turiba és egy ezresből veszel 2-3dbot. (Kilós Háda tele van ilyenekkel)
Koszonom szepen a segitseget.. :)
Es igazad van.. :)
Szep napot nektek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!