Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek nagyon gáz? ...

Szerintetek nagyon gáz? Tobbi lennt.

Figyelt kérdés

Kismama vagyok, (25 hetes) es jovo heten megyunk nyaralni parommal es sogornomekkel.. es olyan rohamosan no a cicim h amit e-honap eleje vettem furdorucit nem jo mar a felsoresze...

Kolteni mar nem akarok most furdoruhara...mikor most vettem eggyet.. :/

Es a kerdesem az lenne hogy mit ajanlanatok mit vegyek fel?

Furdeni nem akarok, nem akarom meg kockaztatni h elkapjak valamit max csak a labam logatom a vizbe.. es napozni sem akarok mivel nem is szabad ilyenkor, ha jol tudom..

De a lenyeg hogy van egy sport melltartom amit ha felveszek az nagyon gaz lenne? :/

De az is olyan hulyen nez ki melltarto nelkul (ha nem veszek fel rendes melltartot ala)de ha ala veszek akk meg kilatszik..

Segitsetek legyszi!! :(

Jovo heten szerdan megyunk!

Csak normalis valaszokat kerek legyszi! :)

25 hkm

2014. júl. 26. 12:17
 1/10 A kérdező kommentje:
Jah, es attol h nem furdok attol meg szeretnek "bikiniben" lenni.. nem pedig rovidnaciba meg trikoba.. :/
2014. júl. 26. 12:19
 2/10 anonim ***** válasza:
Én a helyedben normális fürdőruhát vennék, nem egy nagy összeg. De persze te tudod, ahogy jónak látod.
2014. júl. 26. 12:19
 3/10 A kérdező kommentje:

De mar nem szeretnek ilyenre kolteni... :/

Amit mar fent is irtam..

2014. júl. 26. 12:20
 4/10 anonim ***** válasza:
Hát, strandon már inkább egy laza felsőben,mint sportmelltartóban... akkor vegyél bikinialsót és egy lenge vászonfelsőt, ami szellős és véd a nap ellen is. Alája meg egy sima melltartót.
2014. júl. 26. 12:28
 5/10 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszt! :
2014. júl. 26. 13:14
 6/10 A kérdező kommentje:
:)
2014. júl. 26. 13:14
 7/10 anonim válasza:

Egyutt erzek veled. en is igy jartam.

Szerintem egy jo bikinialso, es egy lenge felso vagy veszel egy toppot.

2014. júl. 26. 17:39
 8/10 A kérdező kommentje:

De milyen kellemetlen is ez... :)

De legalabb remelem meg eri h havonta kell uj melltartokat vennem.. es lesz tejem.. :) :)

Koszonom a valaszt !

Szep estet! :)

2014. júl. 26. 21:26
 9/10 anonim ***** válasza:

[link]

Én ilyet vennék fel. (alá mehet a sportmelltartó vagy az se ha nem lóg a melled, én terhesen se szerettem a melltartót de nekem alapból pici és nem is nőtt sokat)

A lábad és a karod,vállad barnul, a pocak meg rejtve van a naptól, fürdeni írtad hogy nem szeretnél amúgy sem.

Vagy egyéb hasonló tunika/ miniruha szóba jöhet, és nagyon költened se kell mert ha nincs ilyened akkor elmész egy turiba és egy ezresből veszel 2-3dbot. (Kilós Háda tele van ilyenekkel)

2014. júl. 26. 21:39
 10/10 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen a segitseget.. :)

Es igazad van.. :)

Szep napot nektek :)

2014. júl. 27. 08:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!