Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csak én tartom ezt a netet a...

Csak én tartom ezt a netet a napokban körbejáró videót baromságnak (férfi egy napig tűsarkúban)?

Figyelt kérdés

A videó: [link]

Először is leszögezném, hogy férfi vagyok... És oké, elismerem, hogy tényleg sokszor megerőltető lehet egy egész napot magas sarkúban tölteni. De ez azért sok minden mástól is függ szerintem. Például hogy pontosan milyen magas és milyen kialakítású is az a cipő. Vagy hogy gyalog kell-e munkába menni meg onnan hazajönni, illetve ott részben állómunkát is kell-e végezni, mint ez a faszi csinálta. A másik pedig, hogy a lányok sem azzal kezdik, hogy tűsarkúban rögtön, pláne ilyen magas tűsarkúban. És nem egy egész napra veszik fel, hanem egy-két órára, vagy egyenesen csak otthon gyakorolnak benne egy ideig. Ez a szerencsétlen láthatóan járni sem tud benne, azt sem tudja, hogyan kell tennie a lábát, hogyan kell tartania a testét. Így meg persze, hogy már reggel azonnal fáj mindene, amint felvette a cipőt. Szóval ennek a kísérletnek így semmi értelme nem volt szerintem. Hacsak nem az volt a célja, hogy előbb az utcán, aztán az egész net előtt kiröhögtesse magát...

2015. jún. 27. 13:19
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Az első válaszoló hatalmas baromságot ír! Három hónapig napi szinten viseltem a 8 centi magas bokacsizmámat, és mivel kifejezetten jó volt a kialakítása, sosem fájt a lábam tőle és nem is féltem attól, hogy orra esek. Egy másik, ennél alacsonyabb telitalpú csizmámban viszont két-három óra is tortúra - ellentétben a 11 centi magas szandálommal, amelyben kifejezetten jó érzés a járás.

Természetesen nem a legmeredekebb darabokat kell felvenni, ha még semmi gyakorlata az embernek - fokozatosan kell hozzászokni.

2015. jún. 28. 00:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!