6000Ft sok 2 db Kárpátia pólóért?
1 db 2500Ft
Szállítási költség 950Ft
Kb a többi póló is ilyesmi árkategóriában van , szal' van ha így nézem akkor nem.
A zenekart én sem bírom , se a zenéjüket , sem azt amit képviselni próbálnak , pláne hogy fityisszel meg hasonló hazug fosokkal szimpatizálnak.
Kíváncsi vagyok,hogy ti mit hallgattok?Biztos sz@r AK26-ot,Mr.Bustát vagy pedig mosógépzenét! :D (Mosógépzene=Dupstep)
Na de most komolyan ti mit hallgattok?
OFF!
azért tényleg érdekes, hogy a Kárpátiát lejárt lemeznek mondják... ennyi erővel a GNR is simán lejárt lemez. na mindegy
ON!
én így most hirtelen rákerestem a rockpincén a Kárpátia pólóra, ott 3 500 Ft, úgyhogy ha hozzá viszonyítjuk, akkor egyáltalán nem drága :D
egy másik oldalon is rákerestem, ott 2000 forint. szerintem egyik sem sok, s még a 6000 Ft-ben benne van a szálítási díj is... ha szereted őket, akkor vedd meg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!