Mit gondoltok ezekről a zenekarokról? : Nightwish, Slipknot, Epica, Van Canto, Kárpátia, Halestorm
Nihgtwish-t , Slipknot-ot szeretem valamennyire , mindkettőnek vannak jó számai (bár ez relatív) , Slipknot szerintem Paul haláláig volt igazán jó , most már szórják ki a tagokat a bandából...
Kárpátiát , halestormot nem kedvelem egyáltalán.
Köszönöm szépen a válaszokat mindenkinek!
Az Epicától én is a Cry for the moon számukat hallottam először.
Korpiklaani-ról is szívesen hallanék véleményeket, csak azt kihagytam :)
Nightwish, Slipknot, Epica, Kárpátia, Korpiklaani: Szeretem őket
Halestorm: Végülis nem rossz
Van Canto: nem jön be annyira
Nightwish: Jó volt addig, amíg túl nem hype-olták.
Slipknot: Nem jön be.
Epica, Van Canto: Kellemes zene, de valahogy nem fogott meg mélyen.
Kárpátia: Gagyimagyar műmájerkedés.
Korpikllaani: Tiszta buli.
Na a Slipknot egy olyan banda, akiknek a kinézetük keményebb, mint a zenéjük. Ôszinténszólva elég gyengének tartom a számaikat, nem is igazán jön be, és anno, mikor még nem ismertem csak a nevüket, jóval nagyobb durranásra számítottam.
A Slipknoton kívül az összes többit kedvelem.
Nightwish: Imádom. Minden albumuk zseniális, imádom mind a 3 korszakukat, még az Anettes albumokat is nagyon szeretem. 1 hónap múlva pedig látom őket élőben. :)
Slipknot: na őket meg pont most láttam 1 hete másodjára élőben. :D Eszméletlen jó koncert volt, Chris-szel még kezet is fogtam, mert az első sorban voltam, ő meg lejött hozzánk pacsizni. :) Egyik örök kedvenc zenekarom.
Epica: Hopp még egy kedvenc. Alig 1 éve ismerkedtem meg velük, de nagyon gyorsan belopták magukat a szívembe. Az összes albumuk mestermű, 10 pontos mindegyik. Hatalmas élmény volt őket látni még januárban élőben, főleg, hogy a 2. sorban álltam. :) A koncert előtt pedig személyesen is találkoztam a tagokkal, van közös képünk is, az aláírásuk meg ott lóg a falon egy poszteren. :D
Van Canto: Nem szeretem az ilyesmit.
Kárpátia: Utálom. Nem tudom eldönteni, hogy magát a zenekart, vagy a hallgatóit gyűlölöm jobban. Még egy kocsmában háttérzenének is rossz.
Halestorm: Gagyi, női énekessel ellátott tini rock. Az én füleimnek, ez már túl lágy, a zenéjükben nincs semmi ami megfogott volna. Ez is tipikusan olyan banda, akik a női énekessel akarnak kitűnni.
Korpiklaani: Primitív és unalmas. Minden számuk ugyanolyan, semmi különbség. Ez azonban a Kárpátiával ellentétben háttérzenének még elmegy.
Nightwish: Amíg Tarja Turunen volt az énekes nő addig nagyon szerettem, most is csak azokat az albumokat hallgatom. A mostaniakat nem.
Slipknot: Régen is és most is hallgatom, ott volt a februári koncerten. Ha még játszanak majd Magyarországon mindenképpen megnézem őket ismét.
Epica: Januári koncertjükön ott voltam, bár nem miattuk ha nem a Dragonforce miatt. Fogyasztható zenét játszanak, a kedvencem soha nem lesz.
Kárpátia: Inkább őket kéne adni orrba-szájba a kereskedelmi rádiókon mint a sok szar kritikán aluli punnany meg társait !!!!!!
Van Canto-t illetve Halestorm-ot nem ismerem, majd rájuk keresek és hallgatok tőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!