A december 12-i Nightwish koncert mennyibe fog kerülni?
ez évben nincs december 12-én koncertjük a hivatalos oldaluk szerint. Dec 10 -> Bukarest van meg dec 14 -> Lipcse van.
De jönnek a hegyaljára július közepén, az nem jó?
Elvileg lesz akkor is, csak még nem tették ki, biztos akkor "senki sem" menne Hegyaljára.
Tokaj messze van, Bp-i vagyok
Szerintem az ára olyan 8-14.000 Ft között lesz, bár én inkább 10k+ fölöttire tippelem, más országok koncertárai alapján.
A dec. 12. onnan van, h március elején amikor kitették a EU-turnédátumokat, az Amorphis is kitette honlapjára a dátumokat, és azon a bécsi meg a pesti koncert is ott van, de aztán 1-2 nap múlva leszedték. Egy emberke, akinek az egyik Amorphis tag az ismerőse, megkérdezte hogy akkor most nem lesz Pesten koncertjük? Ő meg azt felelte, h lesz, csak megkérték őket hogy még ne tegyék közzé a koncertdátumokat. Lehet h tényleg azért, amiért említette vki, hogy így többen elmenjenek a nyári koncertre.
Itt van a teljes EU turné.
Egy csomó újabb dátummal frissítve, pl. dec. 12 Budapest, dec. 13. Pozsony...
jegyárak / ticket prices:
álló / standing: 11.900.-
kiemelt álló / front of stage standing: 13.900.-
ülő / seated: 9.900.- / 11.900.- / 13.900.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!