Szerintetek mennyire áll jól egy férfinak ez a szandál?
Figyelt kérdés
Fent a link. Arra lennék kíváncsi hogy sokan azt mondják férfiaknak nem való szandál mert csúnya meg stb. Arról lenne szó hogy egy 20-25 éves férfinak mennyire állna jól ez a szandál? Kinek tetszik esetleg? Milyen a szandál? Nekem tetszenek csak nem tudom jó vagy sem!
2015. jún. 26. 18:09
12/16 anonim válasza:
Ez nem jó,de egyébként a szandállal nincs baj,csak férfiasabbat vegyél,és persze ne zoknival.
13/16 anonim válasza:
Amit linkeltél, az tényleg nem néz ki jól, de van elegánsabb változata is a férfiszandáloknak, amivel nincs semmi gond szerintem:
(bár nekem elég elvont stílusom van, szóval értem, ha nem ilyenre gondoltál)
14/16 anonim válasza:
Undorító!Lakatos Leonció se Venné fel-)
15/16 anonim válasza:
Kalforniai szörfös douchebag. Erre nincs jobb szó.
16/16 anonim válasza:
Szandál ellenes vagyok, sajnálom. Értem én, hogy a férfiaknak is melege van, de kaphatók olyan nyári zárt cipők, amik jól szellőznek és jól is néznek ki.
Ha neked ez tetszik, ezt akarod hordani, hát nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!