Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek lehet szandálba...

Szerintetek lehet szandálba menni érettségizni?

Figyelt kérdés

Harisnya szükséges?

Milyen ruhába szoktak menni a bankettra a lányok? Ti mibe mentetek? Szokás kiöltözni vagy inkább hétköznapiasan?

Köszi:)

2015. jún. 17. 15:00
 1/6 anonim ***** válasza:

Nálunk az érettségin kötelező az öltöny és a matróz. Viszont olyan meleg van, hogy közben megengedik azt, hogy pl. levegyük a zakót.

F18

2015. jún. 17. 15:13
 2/6 anonim ***** válasza:
61%

Harisnyát azért mindenképp húzz.

Szandált szerintem meg csak akkor, ha van valami szép elegén fekete.

Banketten az átlagosnál kicsit elegánsabban illik. De ezt igazából mindenki maga dönti el. Nálunk tavaly jó pár lány csinosabban, ruhában volt (én is), volt aki szimplán farmerben, sőt az egyik csaj egy bőr shortban jelent meg, amiben kinn volt a segge. Na azért az nagyon nem illet oda.

2015. jún. 17. 16:02
 3/6 anonim ***** válasza:

Harisnyát illik felvenni, de ha nem vaskalaposak a tanárok nem szólnak érte. A szandállal sincs gond, amennyiben megy az ünneplődhöz.

Nálunk bankettra mindenki egy kicsit csinosabban ment.

2015. jún. 17. 16:04
 4/6 anonim ***** válasza:

Egy szebb szandált szerintem megengednek amúgy nálunk nem baj ha nincs harisnya, nem ezen fog állni vagy bukni a felelet.

Bankettre gondolom valami elegánsabbat kell, bár mi pl kertisütésre megyünk szóval oda azért nem kell nagyestélyi.

2015. jún. 17. 16:09
 5/6 piriiiii ***** válasza:
54%

Én az iskolába megyek érettségizni és nem szandálba.

Érdekes...

2015. jún. 17. 16:56
 6/6 anonim ***** válasza:

Érettségire harisnya+balerinacipő (fekete)+szoknya+matrózblúzt viselek HOLNAP :/

Bankettra szerintem vagy egy ruhát veszek fel vagy passzos de elegáns kék szoknyát nem tudom még milyen felsővel

18/L

2015. jún. 17. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!