Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, Nők, Hölgyek, Nénik!...

Lányok, Nők, Hölgyek, Nénik! Mit gondoltok a hosszú hajú pasikról?

Figyelt kérdés

Kb. ilyen hosszú: [link]

Ha a fiú (kamasz) rocker stílusú, és jól áll neki? Szeretitek birizgálni? Most gondolkodom rajta, hogy ennyire megnövesztem.

2015. jún. 21. 23:38
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
72%

Ha az is ér, mit gondol a környezetem, akkor még legalább 15 pont a hosszú hajhoz, mert az osztálytársaim nagyja azt preferálja :D

(67%-os voltam)

2015. jún. 23. 21:24
 22/31 A kérdező kommentje:

Köszi a segítséget! Meggyőztetek, szóval most növesztem, hivatalosan is. :D

Azért még jöhetek a válaszok!

2015. jún. 23. 23:32
 23/31 anonim ***** válasza:
Ha csúnya vagy és esetlen nem segít! :P
2015. jún. 24. 02:57
 24/31 A kérdező kommentje:

Tudomásom szerint nem vagyok csúnya :P

Legalábbis remélem :D

2015. jún. 24. 10:50
 25/31 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon bejön, ha max ilyen hosszú mint a képeken, és mellé ilyen helyes a srác. :D

16/L

2015. jún. 26. 20:58
 26/31 Gyémántlány ***** válasza:
65%
Hát, attól függ, megy-e az arcodhoz. Valakinek nagyon jól áll a hosszú haj, valakin meg egyszerűen nem tetszik. Tényleg leginkább személyiségfüggő, meg hogy eléggé férfias vagy-e hozzá, ami a külsőt illeti :)
2015. jún. 28. 15:25
 27/31 anonim ***** válasza:
Őszintén nekem nem igazán tetszik, olyan Jézusos, de van egy barátnőm(rocker), akinek kifejezetten a hosszú hajú srácok jönnek be. Szerintem tedd azt, amit szeretnél, és ne hagyd, hogy mások befolyásoljanak. :)
2015. okt. 31. 16:58
 28/31 anonim ***** válasza:
79%

szerintem is h*ülyeség hogy a hosszú hajú fiúk igénytelenek, az is hogy nem férfias. az igaz hogy ápolni kell hogy jól nézzen ki, de ez lányokra is igaz, akik között szintén vannak akik igénytelenek ilyen szempontból.

nekem tetszik nagyon a hosszú haj, mert különleges, nem sok fiúnak van, szóval egyedi, és ha illik az arcához, akkor karakteres lesz szerintem. a barátomnak is hosszú haja van, pedig először ellenkeztem, mert azt hittem sz*ar lesz. :D szóval ha illik az arcodhoz, meg tetszik, akkor növeszd meg. olyannal meg amúgy is mit akarnál, akinek ettől nem vagy férfias, meg igénytelen vagy...

2015. okt. 31. 17:04
 29/31 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon tetszik, főleg szakállal kombinálva, birizgálni való. Csak tényleg legyen ápolt, nagyon sokan elhanyagolják a hosszú hajukat, ami viszont taszító. 20/L
2016. jan. 28. 21:32
 30/31 anonim válasza:

Akik szerint nem férfias a hosszú haj, az nézze meg a Guns n Roses eredeti tagjait, vagy a Wisdomot. Ha egy férfi férfias, és nem egy vékony kis elfújja a szél gyerek, akkor bizony jól áll az a hosszú haj. Szerintem pont, hogy a vállig érő, egyenes haj nőies egy pasinál.

Növeszd csak meg és élvezd, ahogy a sok nő olvadozik utánad. ;) 21/L

2016. okt. 18. 17:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!