Lányok, Nők, Hölgyek, Nénik! Mit gondoltok a hosszú hajú pasikról?
Kb. ilyen hosszú: [link]
Ha a fiú (kamasz) rocker stílusú, és jól áll neki? Szeretitek birizgálni? Most gondolkodom rajta, hogy ennyire megnövesztem.
Nekem az ilyen fanta nem, legalábbis a linkelt férfin nem tetszik... Amúgy én a félhosszú, göndőr/hullámos hajakért vagyok nagyon oda :)
Akik azt mondják, hogy igénytelen azok nincsenek tiaztában a szó jelentésével, vagy nem tudom... Pusztán attól, hogy hosszú a haja valakinek, nem lehet igénytelen. Ugyanakkor rövid hajjal is lehet valaki igénytelen! Egyszerűen nincs összefüggés a két dolog között.
Nekem nagyon bejön, ami a képen van :) Mondjuk hosszúságra kb. ez a felső határ, talán egy fokkal jobb, ami pl. Hoziernek vagy James Bay-nek van, de ez is jó :D
18/L
Nekem egyáltalán nem, barátnőimet is végigkérdeztem és egy sem volt közülük akiknek tetszene a hosszabb haj! :D
De mint látod az arányokat, azért akad bőven akinek igen, de a lényeg az igényesség. (Ha töredezik vágasd le, hetente egyszer minimum moss hajat, fésülködj naponta stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!