Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nike Air Max - et nyáron...

Nike Air Max - et nyáron utcai cipőként hordani gáz? (22F)

Figyelt kérdés

2015. jún. 21. 10:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
68%
ennyi idősen elég gáz
2015. jún. 21. 10:44
 2/12 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem. Persze ha nem zavar, hogy majd jól "lepáwáznak", meg "leszvegeznek" miatta, ám nem mindenki tartozik ezekbe a stílusirányzatokba, akik hordják ezt a cipőt. De az ember már csak ilyen, szeret általánosítani...
2015. jún. 21. 10:57
 3/12 anonim ***** válasza:
ha a MINT UTCAI cipon van a hangsuly, akkor nem gaz, szerintem futashoz kifejezetten kenyelmetlen. amugy meg mar kezd ugymond lecsengeni az airmax divat szerencsere, most inkabb az airforce meg a roshe run a pawak kedvence, amik szerintem egy fokkal jobban neznek ki. dontsel te. az biztos, hogy a hulyepawagyerekek miatt mar nem nevezheto az airmax stilusos darabnak. elrontottak a hirnevet. :)
2015. jún. 21. 11:11
 4/12 anonim ***** válasza:
Azt hord mindenki amit csak akar... magánügy. Nem másoknak kell megfelelni szerencsére.
2015. jún. 21. 12:39
 5/12 anonim ***** válasza:
Nem gáz, miért lenne !? Nekem is Nike Air Max van ! :)))Nem kell foglalkozni senkivel, lényeg, hogy neked tetszik, maximálisan kényelmes, jól néz ki, és ettől több nem is kell !!! :DDD 22F
2015. jún. 21. 19:05
 6/12 anonim ***** válasza:
Szerintem igen, én max sportoláshoz tudom azt a cipőt elképzelni.
2015. jún. 21. 23:32
 7/12 anonim ***** válasza:
Sztem egyáltalán nem gáz, sőt ! :) Legalább ad magára a srác ! És akármit is mondtok maximálisan kényelmes és az a lényeg, amúgy meg vannak irigyek és az ott a gond...xD
2015. jún. 22. 00:03
 8/12 anonim ***** válasza:
Szerintem az a cipő max sporthoz oké, utcára gáz..ennyi idősen meg pláne.
2015. jún. 22. 01:25
 9/12 anonim ***** válasza:
Szerintem nem:)
2015. jún. 22. 15:03
 10/12 anonim ***** válasza:
Sztem sem gáz ! :)))
2015. jún. 22. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!