Hány évesen kezdtél tűsarkút hordani?
16 évesen, de még csak a szobámban mertem akkor felvenni anyám magassarkúját, most már idősebb vagyok így nem szólhatnak bele mit csinálok és van már saját magassarkúm is.
Béla 25/f
15 évesen, de csak 1-2-szer, amikor pl szalagavató volt, vagy ilyesmi. Nem szeretem annyira, mert nem tudok benne járni, és így elég hülyén nézek ki benne.
17/l
14 évesen vettem fel ballagásra, soha többé. Fájdalmas, kényelmetlen, nem lehet járni benne rendesen. Másokon is csak azt látom mindig hogy csámpáznak meg nevetséges ahogy sétálnak benne. Én nem akarok úgy kinézni.
30
Tűsarkat annyira nem preferálom, inkább a kicsit vastagabb háromszögsarok a kedvencem, amit először 17 évesen vettem.
19
Tűsarkút? Soha nem volt a lábamon.
Viszont tegnap magassarkúban voltam.
24n
Kifejezetten tűsarkú cipőm sosem volt, a magasabb sarkú cipőimnek mindig picit vastagabb sarka volt... nem ilyen nagyon vastagra gondolok, de nem is azok a fajták voltak, amelyiknek a kisujjamnál is vékonyabb sarka volt.
Magassarkút olyan 16 évesen kezdtem el hordani, de szinte csak alkalmakkor veszem fel. Egyszerűen hosszabb távon nem bírnék benne járni, főleg hogy nincs kocsim, és sétálni, BKV-zni nem is lenne túl praktikus magassarkúban. Ráadásul inverz lúdtalpam van, tehát kevés pontja éri a lábamnak a talajt, ezért könnyen fájdul meg (gyakran alacsonyabb sarkú vagy lapos cipőben is egy napi sétálás után).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!