Mi a megoldás erre az érdekes izére?
A következő lenne a problémám, ami megoldásra vár és a segítségeteket kéri:
Alapból az öltözködésem/stílusom saját. Tehát nem akarok senkit sem lekoppintani, illetve csakis azt veszek fel ami nekem tetszik. Ettől függetlenül nagyjából követem a divatot.
Gyakran szólják meg az emberek az ízlésemet, pedig nem nagy cucc szerintem az egész. Ahogyan öltözködünk, azok vagyunk, vagy hogy is mondják.
A testalkatommal van gond. 150 centi vagyok és 45 kiló. Nekem ezzel semmi bajom és tisztában vagyok az adottságaimmal. A melltartóméretem: 75/C-D és eléggé nagy a fenekem. Minden nap eddzek és kézilabdázom már több éve. Nem hordok annyira különleges szabású, kivágású ruhát mint például miley cyrus. Egyszerű hosszú ujjút csak éppen a saját tervezésű a mintája peldául.
Átlagos napokon felveszek egy farmert meg egy hosszú ujjú pólót. Pár kiegészítővel ékesítem és ennyi valamint szolid smink. Ennek ellenére mindenki megbámul és megszólnak... Nem jöttem rá de azért van mert az istentől kapott adottságaim olyanok, vagyis kerek és nagy...
Már egy egyszerű pólóban is olyan mintha gumiruhában lennék.
Na szóval, az a helyzet hogy nem szeretnék zsákruhát felvenni meg magamravenni férfipólót. Pedig ez volt a tervem. Anyukám is mondja ha egy hosszú farmer van rajtam meg egy hosszú ujjú felső hogy úgy nézek ki mint egy k* rva de hát még szoknyát sem veszek fel vagy egy kicsit kivágottabb felsőt... Pedig én imádnám őket és az lenne ÉN...
Nyáron is a nagy melegbe pulcsikba tolom hogy takarja a fenekem meg topokról nem is álmodhatok...
Erről még szívesen mesélek és kifejtem ha titeket tényleg érdekel és segítenétek! Köszönöm szépen nagyon-nagyon!!
17/L
Véleményeteket írjátok le hosszabb terjedelemben!:)) :* <3
Azért mert minden fiú megbámul és a lányok lek*r váznak
Meg jövőre vallásos sulim lesz szóval ott sem szeretnék akaratom ellenére is kitűnni
Én ugyan sajnos nem küszködök ilyen problémákkal, de szerintem az ilyen szabású szoknyák pont megfelelnek a problémádnak:
Nem simul és akár tornacipôvel és sportosabb darabokkal is párosíthatod. Esetleg még az ilyen nadrágokat tudom elképzelni (ami mellesleg teljesen az én stílusom):
[link] (*-*)
[link] (*-*)
Remélem tudtam segíteni. 16/szintén kézis/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!