Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok! Szoktatok tornadresszt...

Lányok! Szoktatok tornadresszt hordani?

Figyelt kérdés

Szoktatok tornadresszt hordani sportolásra vagy csak úgy, akár iskolába tesin?

Szeretitek, vagy utáljátok? Vagy kötelező?

Én furcsa módon 21 éves nő létemre rendszeresen hordom ha itthon tornázok vagy elmegyek futni. Bátyám konditermébe is dresszbe szoktam edzeni, régen iskolába én csak ebbe jártam tesire mert kényelmes volt pedig nem volt kötelező. Csak én vagyok így ezzel?

Rengetegen néznek rám furcsán a barátnőim közül hogy én még mindig tornadresszbe tornázok itthon és így megyek el velük futni, a barátomnak tetszik a látványa de ő is furcsállja pedig ő sulijába lányoknak kötelező volt és egytől egyig mindenki utálta.

21/N

2015. jún. 16. 10:17
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
38%
Fiu vagyok. 10-es.Am mostansàg csak alsóba kell kötelezőeb igye hordani a tornadresszt de a fiuknál se volt jobb a helyzet. Trikó ??,én utàltam mert nagyon feszes volt jo nagyobb te az meg lengett rajtam az nem volt jo. Na és a nadràg hàt az is szűk volt eléggé nem normális és olyan rövid hogy kivillan a fenék az se jo . Manapság a hosszabbat kell felvenni màrmint rendes halász gatya vagy futonadràgba vagyok vagy szabadidő ami jo is bő is kénxelmesen tudom felhuzni gasamra derekamra. Nem pedig szük izé ami a fiuka k a lenti részeit fájdalom éri. Èn orvosnál is voltam ezzel a szűk nadràg miatt ezért jobba bö nadrâgok de nem a teliszart pelenka habem rendesebb aminek normális szabása van. Xd csak Hoffmann Roza gondolja hogy az alsosoknak kell megtapasztalni ezt a rossz ruha tesi alapkövetwlmén dplgait. X
2015. aug. 23. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!