Strand: milyenek ezek a darabok? Hogy mutatok bennük?
Ha jó, miért? Ha nem, miért? Melyik jobb?
(Tezenisből/gyártó: Calzedonia)
Kort is írjatok, köszi!
Szerintem is sokat mutatnak, de ezt már előttem is elmondták.
Nekem az első jobban tetszik, a másodiknak nem tetszik a színe. Szerintem igenis vissza fognak jönni az ilyesmik divatba. (Sőt, az olasz tengerpartokon csak ilyen fazonú, piros / sötétkék, a szélén fehér csíkos gatyákban mászkálnak a legmenőbb fiúk is.)
Számomra kimondottan taszító, én is tuti elnéznék más irányba, ha egy srác ilyenben lófrálna a strandon.
De nem értem, minek kérsz véleményeket, ha aztán mindegyikkel csak vitatkozol? Akkor hordj ilyet, aztán viseld a következményeit.
Jó,a második oldal olvasgatásánál egyszerűen ráuntam.
A 75+-os bácsikon TÉNY,hogy gusztustalan a fecske.DE egy fiatal pasin szerintem nagyon is dögös,divat ide vagy oda.
(A képeken nem tetszik,hogy behúzod a hasad,kinyomod a feneked,mivel a strandon nem így mész,nyílván,szóval felvállalhatod,akkor sem mondtam volna hogy gusztustalan vagy :D )
Összességében szerintem jó,de mindenképp a pirosat válaszd,a másiknak nagyon ronda a színe.:)
17L
a nagy futylt nem kell takargatni, rosszabb lenne ha kicsi lenne es azt mutogatna... 😊 szerintem vidd el mind 2 ot strandra a pirosat hordd amig le nem barnulsz, a vilagos zoldet meg ha mar szep szined van. en nem erzem ugy hogy barmikor is kellett volna a tortenelem soran a ferfiaknak takargatni magukat, erdekes a david szobor micsodajara senki nem huz furdonadragot. 😂 azok a nok meg akik rosszul vannak egy faxtol, ajanlott nem odapislakolni
18L
34
Nem húzom be a hasam, csak magastartásban van a kezem, hogy ne legyen útban. :) Meg azért van olyan hülye testtartásom némelyiken, mert önkioldóztam, és próbáltam nézni a kijelzőn, hogy jól vagyok-e a képben, vagy kilógok. Azért tűnik fenékkinyomásnak is, mert visszafordultam hátra. De köszi amúgy a hsz-t.
A piros bejövős, a másodiknak olyan kopottas színe van. :D ha csajozás/rövidebb távú kapcsolat kialakítása a cél akkor nem baj hogy sokat mutat. :P
N/23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!