Az első nagyon feltűnő és zavaró az én szememnek... a második okés... habár jobb lenne egy boxer forma fürdőgatya.
2015. jún. 15. 18:55
2/41 anonim válasza:
Huhh.. elég zavarba ejtően rajzolódnak ki férfiasságod egyes részei... A piros nekem jobban tetszik, ha fiatal vagy.
2015. jún. 15. 19:10
3/41 anonim válasza:
fú, ezek aztán tényleg mutatnak dolgokat amiket szerintem nem mindenki akarna látni :D:D
tetszik vagy sem, az ilyen fazonú fürdőgatyák már nem divatosak, tényleg jobb lenne egy boxer vagy akár egy még hosszabb fazonú ;)
2015. jún. 15. 20:50
4/41 A kérdező kommentje:
Oké,elfogadom a véleményed, ami arra vonatkozik, hogy túl sokat mutatnak, habár minden fecske, sztreccsboxer-fürdőgatya és bikinialsó és nem szivacsos bikinifelső vagy egyrészes fürdőruha sokat mutat, ez egy ilyen műfaj.
De miért ne lennének divatosak? Sőt megint divatosak a 80-as évek retrója jegyében. Ha nem lennének azok, nem jelentek meg volna ismét a legtrendibb márkák üzleteiben.
Pont, hogy a száras-passzos megy ki a divatból, az a kétezres első évtized divatja volt (60-as évek retro).
2015. jún. 15. 21:20
5/41 anonim válasza:
Szerintem nem gáz ez a fazon, viszont neked túl nagy hozzá a lomposod.
2015. jún. 15. 23:01
6/41 anonim válasza:
Hű hát az a helyzet nem is tudom hogy fogalmazzam meg kedvesen de mind a kettő meglehetősen taszító. Legalábbis számomra. A piros talán még oké lenne, de a fazok rettenetes és sokat mutat es gusztustalan. A másodiknak a színére sem szeretnék kitérni. Szerintem egy normális fazonnal jól mutatnál. Ezekkel nem.
2015. jún. 15. 23:46
7/41 anonim válasza:
Ja és 20N
2015. jún. 15. 23:47
8/41 anonim válasza:
Szerintem is borzasztó mind a kettő. A szín is, túl sokat és mutat és eleve ez a fazon sem tetszik..inkább egy szárasat keress.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!