Strand: milyenek ezek a darabok? Hogy mutatok bennük?
Ha jó, miért? Ha nem, miért? Melyik jobb?
(Tezenisből/gyártó: Calzedonia)
Kort is írjatok, köszi!
Esetleg vágjam le, nem?
Te is levágod a melled? Vagy leszorítod sportmelltartóval, ha strandra mész? Alulra meg sortot húzol?
Te is tuti a havajmintás, bokát verdeső bícsgatyán szocializálódtál, neked az a férfias.
14
Hát ez kb 50x jobb mint az első kettő fecskéd, de én még ezt sem venném fel szerintem
Szerintem egész jók, és jól is mutatsz bennük. Ha a strandon ilyenben látlak, akkor vagy elmegyek melletted, vagy meg is nézlek magamnak közelebbről (csak félszemmel és közben nyilván semmire nem gondolok, mert azér' úrinő vagyok ugyebár), szituációtól függ, de az egészen biztos, hogy nem kezdek el rád mutogatni és sikítva röhögni.
Viszont, ami szerintem a legtöbb válaszolónak itt furcsa, az a több szemszögből a képünkbe nyomott, rakás kép. Nem kell ezt ennyire szigorúan venni, ha neked tetszik, és jól érzed magad benne, egészen nyugodtan felveheted a strandra.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!