Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Belvárosi sétálóutcában miért...

Belvárosi sétálóutcában miért vannak még mindig ilyen béna üzletek?

Figyelt kérdés

Nem igazan tudtam melyik kategóriába tartozik a kérdés, de mivel ruhákkal kapcsolatos, ezért ide írtam.

Szóval a Google térképen nézelődtem, és csodálkozva láttam, hogy míg a Váci u.ban a plázamarkas üzletek, szuvenirboltok, márkás üzletek vannak végig, addig az ugyancsak sétáló mellékutcákban béna 80-as éveket idéző butikok. Konkrétan pl a Regiposta u.ban a McDonald's-szal szemben van egy ruhaüzlet, vagy fonaluzlet, és a kirakatában vallfarol lógnak a ruhák, az ujjai damillal felfuggesztve, szerintem a 70-és évek óta nem cseréltek ott semmit. A másik oldalon egy kalap, kesztyű szaküzlet, ki vasarol mar ilyen helyeken? És ki az aki megél ilyenből? Gondolom valami gazdag mamikae, vagy aki az üzlet felett lakik, és csak akkor változik ott valami, ha kihalnak onnan. De a külföldieknek tetszhet ez?

2015. jún. 14. 21:03
 1/3 anonim ***** válasza:
Mert pénzmosásra bármilyen béna üzlet jó, a lényeg, hogy egy hitelesített pénztárgép legyen benne.
2015. jún. 14. 21:10
 2/3 A kérdező kommentje:
Lehet hogy igazad van.
2015. jún. 14. 21:12
 3/3 anonim ***** válasza:

á ezek a régi-régi üzletek nem pénzmosásra vannak.

némelyik akár a 20-30-as évek óta ugyanott van, és évtizedekig sikeresek voltak, amíg ez volt a divat, amit árultak.

manapság meg már főleg azért vannak még meg, mert még él a törzsközönségük, valószínűleg a tulajdonosok is hasonló korú idős úrihölgyek. ha a tulaj meghal, szerintem eltűnik az üzlet is.

szerintem szép hagyomány, meg érdekesek is, persze nem én vagyok a célközönség.

2015. jún. 14. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!