Vélemények a belvárosi Dark Art Tattoo szalonról?
Tetoválást 15000-től csinálnak, piercingeket hozott ékszerrel (vagyis csak szúrás) 2000-től. (orr 2000, köldök 3000, stb.)
Én nagyon ajánlom őket, 3x szúrattam náluk, van ismerősöm, aki csináltatott náluk tetoválást, minden rendben volt, és nagyon közvetlenek, jófejek (már ha még ugyanaz a banda van ott, akik akkor:-D)
Az előző vagyok.
Igen, a tetoválások árát én is sokalltam, így az Invivcusban csináltattam, 5000 Ft az órabérük, Újpesten vannak, elég jó hely az is:-)
Az Invictus-t ismerem, én is ott csináltattam az első tetoválásomat. Ők is nagyon ügyesek, mondjuk pont a náluk készült tetoválásomat szeretném kicsit feljavíttatni...
Dark Art-ban adnak érzéstelenítőt piercing szúrásnál?
Ja, bocsi, akkor nem mondtam semmit:-D
Igen, adnak érzéstelenítőt:-)
Köszi a választ! :)
Te kinél varrattál egyébként az Invictus-ban?
Most magasztaljam őket az egekig? Nem fogom, mert zseniálisak, és nem mellesleg nagyon jó arcok. Csak pozitív emlékeim vannak.
Mentem tragusért, és belépek, Nirvana szól, surrognak a gépek, tök jó a feeling, iszonyú jó festmények vannak kirakva, mindeki szét van varrva, állati jó hely, nagyon kedvesek. Zsoltiék kicsit zorallok, Pöti(a piercinger srác)meg eszméletlen kedves, még poénkodott is, miközben átszúrta a fülporcot. :)
Ilyen múlttal nyilván nem dolgozhatnak olcsón. Tetkó eltávolítást is vállalnak, azt hiszem, és mostanában jelent meg a Ta2 Független tetováló Magazin is, itt lehet kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!