Tudtok írni olyan budapesti (belvárosi) boltokat, ahol találok téli kabátot? (bővebben, képpel lent)
Figyelt kérdés
Hasonló fazonú szövetkabátot keresek, mint ezeken a képeken:
Nőies, karcsúsított, csinos.
Voltam ma a belvárosban, találtam is hasonlókat, de szinte az összesnek vastag volt az ujja, és úgy állt rajtam, mintha muszklis lennék (pedig vékony a karom).
Ezen kívül amik tetszettek volna, 35.000ft-ba kerültek. Én 10.000ft körülire gondoltam.
2011. dec. 1. 20:14
1/3 anonim válasza:
WestEnd. De ott kicsit borsosabb árak vannak...
2/3 A kérdező kommentje:
Voltam a westendben, találtam egy boltot, ahol nem 30.000ft-tól kezdődtek az ilyen kabátok. És itt találtam olyat, aminek irtó vastag volt az ujja. Felpróbáltam a legkisebb méretű kabátot, az ujja miatt mégis úgy éreztem, hogy nagyon nagy rám. Kérdeztem az eladót, azt mondta, mindegyiknek olyan az ujja... :(
2011. dec. 1. 20:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!