Nektek tetszik ez a szett?
2015. jún. 14. 14:31
41/46 anonim válasza:
Nagyon tetszik :) jo izlesu 18/L
42/46 anonim válasza:
Jó csak az az öv nen illik oda. 14|L
43/46 anonim válasza:
Abszolút jó. A barna öv helyett fekete (bár az már olvastam, megvan), a nadrág lehetne sötétebb (farmer?), a cipő nem az esetem, de ehhez ez passzol. Habár kicsit furcsa, de elegáns.
Mondjuk egy 17 évesen, napi iskolába járáshoz nem. Nekem túl komoly, ennyi. Hogy "öltözöl ki", ha mindennap azt teszed? Ez a stílus inkább felvágós számomra, mintsem szimpatikus.
18/L
45/46 anonim válasza:
Nekem is tetszik, sokkal jobb ez a stílus a melegítős vagy a rikító ruhás srácoknál. A felső gombot én kigombolnám. 19L
46/46 anonim válasza:
Tetszik, elég jó de lenne egy tippem szerintem az intézet csereld ki egy kicsit színesebb inget, mert úgy túl egyhangú az össze alitas, pl.kék nagyon passzolna ehez. De ettől függetlenül is jo . 19/csajszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!