Nektek tetszik ez a szett?
2015. jún. 14. 14:31
31/46 anonim válasza:
Nagyon jo! Annyi, hogy vehetnel esetleg kek/zold/drapp...szinu ingeket, csak ne pinket vagy lilat, mert az b*zis. Amugy szerintem a feher fulhallgato kicsit lanyos :/
32/46 A kérdező kommentje:
Szoktam másik inget is felvenni...keket stb... A feher fules legyen a legnagyobb hiba :D bár gondolkodtam mar egy Beats Tour fulesen...
2015. jún. 16. 21:44
34/46 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik :) Szeretem ha valaki elegáns és ad magára :))
15/L
35/46 anonim válasza:
Nekem a cipő kivételével tetszik :) bár gondolom az alapból rajtad volt
18/L
36/46 anonim válasza:
a cipő is rendben van..csak az öv színének egyeznie kell a cipővel és úgy még jobb az összhatás! igen a kék inggel már nem az a klasszikus ünneplős szett, én is így öltözködöm am csak zakót nem veszek fel hétköznapra
37/46 A kérdező kommentje:
Azóta vettem egy fekete övet és azzal sokkal jobb az összhatás :)
2015. jún. 28. 13:20
38/46 anonim válasza:
egyébként már megengedett hogy más színű legyen az öved, olaszban
39/46 anonim válasza:
Nekem tetszik úgy ahogy van. Imádom ha egy pasi így öltözködik nem pedig úgy hogy beolvadjon a tömegbe és pávás legyen. Jó hogy vannak még értelmesebbek is ebben a korosztályban:)
19L
40/46 anonim válasza:
Nem az a stílus ami nekem alapból bejön egy srácon. De igen, ez egy jó összeállítás. :)
Érdekes személyiséged lehet :D
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!