Nem lányos/nőies ruhák lányoknak hol lehet többet találni?
A női részlegen a legtöbb póló, pulcsi virágos, szívecskés, világos színű, kövekkel díszített, stb.
Nem szeretem az ilyeneket. Sőt, elsősorban abszolút minta nélkülieket keresek.
Nem vagyok abszolút fiús, de a férfi részlegen sokkal jobb pólókat és pulcsikat szoktam látni. Normálisabb mintájuk, formájuk van, nincs hatalmas dekoltázsuk, nem félig átlátszó az anyag, stb.
A gond az, hogy női méretben nincsenek.
Nagy ritkán találok a női részen is olyat ami tetszik, de ritka. Ismertek olyan üzleteket, akár online is, ahol lehet jobban találni lányoknak/nőknek ruhákat, amik nem lányosak?
Lehetőleg olcsó vagy közép árkategóriájú legyen.
Előre is köszönöm.
Tesco F&F ruhái közül is ki lehet fogni egész pofásakat, főleg a férfiosztályon, illetve a fiúosztályon.
Nekem konkrétan kivan a nemlétező tököm például attól, hogy a női ruhákra nem képesek használható zsebeket varrni, kabátnál nincs belső zseb. Azonkívül egész életemben sportoltam, széles a vállam, magas is vagyok, az S-es férfiméret némelyik gyártó esetében teljesen jó rám. Szerencsére már így német befolyásra a német tulajdonú márkák itt is kezdenek gondolni a germánabb alkatú nőkre is.
Amióta meg ezt a metroszexuális vonalat nyomják, azóta olyan férfiruhákat kapni, hogy már néha NEKEM túl pcsás - például tündöklő rózsaszín felsők. De nagyon sok közülük pont eléggé nőies ahhoz, hogy például rajtam (aki ugye nő vagyok) megfelelően nőinek látszódjon.
Nőknek meg tényleg sokszor olyan ordenáré ízléstelen ruhákat gyártanak, hogy tényleg csak a sarokra lehetne felvenni szolgáltatni. Az a legdurvább, amikor látod hogy kislányokat oltanak be a gyártók ezzel a barbie-rózsaszín cukorszirupos plasztikgennyel.
# 8/12 "minden h&m-ben van basic részleg"
Csak nem mindegy hogy mi van ott. Itt vidéki városokban legalább 3-4 H&M-ben jártam már, de ami a neten van annak a nagy része nincs az üzletben. Erre viszont nem gondoltam, hogy ennyivel nagyobb a választék a webshopjában, ezért nem is néztem oda fel.
Aki küldte a H&M online tippet, azt nagyon köszönöm, eddig az az egyik legszimpatikusabb ötlet! Legalábbis alapdaraboknál biztos.
Többieknek válasz:
A Cosmos-ról és a kb ugyanolyan SHIVA-ról hallani sem akarok. Akárhányszor vettem ott valamit, két mosás után csak takarításra volt jó, bár az anyaga miatt még annak se.
A varrásra én is gondoltam, de annyi ruhát nem vásárlok, hogy megérje beruházni egy varrógépre. Viszont kézzel talán megvarrogathatom egy filmnézés közben vagy valami, úgyse látja senki hogy belül milyen a varrás.
A turkálóhoz sajnos nincs türelmem. Pedig nem lehet azt mondani, hogy nem próbáltam. Mindig eldöntöm, hogy többet nem, de mégis újra megpróbálom ugyanott vagy új helyeken, és persze mindig újra megfogadom hogy soha többet.
Lehet, hogy én járok rossz helyekre, de itt vidéken amerre én járok, csupa kopott holmikat árulnak, ráadásul nem éppen olcsó, annyiból már vehetek újonnan is az üzletben valamit és az még nem kopott.
Utolsó (12/12) válaszolónak: én nézelődök néha a tescoban is ruhákat, de minden férfi darab nagy rám. Bár M-es a méretem, de inkább csak csontozat miatt, amúgy meg elég vékony vagyok, így könnyen zsák-hatást kelt rajtam egy lazán szabott ruha.
Ha van kedved, vagy akárki másnak is, írjatok légyszi konkrét márkákat is, amik gyártanak kisebb méreteket.
Köszönök szépen minden eddigi választ!
New Yorker, Lidl most ez a kettő jutott csak az eszembe.
Én nekem szinte minden ruhám a New Yorker-ből van, mivel én se szeretem ezeket a szívecskés meg mit tudom én miket. :D Ott tuti találsz. :)
Csodálkoztam, mikor írtad, hogy a H&M ilyen szempontból rossz, de lehet, vidéken tényleg limitáltabb, mert Pesten kb. mindig ezer féle stílushoz lehet holmikat találni.
Ezenkívül én még turkálóba szoktam járni, ott elég változatos a felhozatal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!