Nem lányos/nőies ruhák lányoknak hol lehet többet találni?
A női részlegen a legtöbb póló, pulcsi virágos, szívecskés, világos színű, kövekkel díszített, stb.
Nem szeretem az ilyeneket. Sőt, elsősorban abszolút minta nélkülieket keresek.
Nem vagyok abszolút fiús, de a férfi részlegen sokkal jobb pólókat és pulcsikat szoktam látni. Normálisabb mintájuk, formájuk van, nincs hatalmas dekoltázsuk, nem félig átlátszó az anyag, stb.
A gond az, hogy női méretben nincsenek.
Nagy ritkán találok a női részen is olyat ami tetszik, de ritka. Ismertek olyan üzleteket, akár online is, ahol lehet jobban találni lányoknak/nőknek ruhákat, amik nem lányosak?
Lehetőleg olcsó vagy közép árkategóriájú legyen.
Előre is köszönöm.
A kisfiúknak, fiatal fiúknak szánt ruhák között nézz szét.
Én szoktam venni S-es férfiruhát, például a Zarában.
Én is gondoltam rá hogy a gyerek cuccoknál körülnézni, de azt gondoltam hogy az talán túl kicsi lenne. M-es méretet hordok nőiben (ingből inkább S-es). Bár lehet hogy valami tinédzsereknek szánt részlegen körülnézek.
Férfiből S-es, az nem tudom milyen lehet, én azon akadtam ki többek között, hogy egy darab vietnámi papucsot nem találtam a női részlegen (tesco) ami nem csicsás, a férfiaknál meg nagyon szuper papucsok voltak, de 41-43-nál kezdődtek a méretek, nekem meg 39-es lában van. Ruhákkal ugyanez szokott lenni a helyzet.
A H&M katasztrófa. Farmert néha nézek ott, meg igen, egy-két dolog van talán ritkán, de az többnyire nőies üzlet. Ráadásul az egyszerű felsők általában úgy néznek ki mintha a tehénről rángatták volna le.
C&A egyelőre azon kevesek egyike ahol nagy ritkán találok valamit.
Másik kettő azt hiszem drága nekem, de lehet hogy benézek ha olyan helyen járok.
Köszönöm a tippeket! Továbbiak is érdekelnek még.
nem én írtam a h&m basic-et, de én is onnan vásárolok. semmi gond nincs velük, nem nőiesek, nem olyanok, amit te írtál...
Nézz körül Kik-ben, ha van felétek, turkálókban, Terranova, Takko, H&M basic részlegén, Cosmos-ban és Invázióban is vannak egyszerűbbek. Ez a két utóbbi meg a turik még olcsók is.
Egyébként van varrógéped? Ha van, akkor olyat is tudsz csinálni (én is szoktam így csalni :P), hogy megveszed a neked tetsző férfipólót, kimosod, rajzolsz rá szabókrétával/szappandarabbal kétoldalra karcsúsító ívet, hogy lányosabb fazonja legyen, beszűkíted, a fölös anyagot levágod és levágsz egy kicsit az ujjából. Máris nőies fazonná lett varázsolva, mégis megmaradt a jó minta, nincs mély dekoltázsa és jó anyaga van.
Ja, nézelődhetsz még neten is: Vatera, Jófogás, Gardróbcsere
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!