Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ti hogyan öltözködtök? (Többi...

Ti hogyan öltözködtök? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Néhány kérdést tennék fel az öltözködési szokásaitokkal kapcsolatban. Elsősorban a 15-35 éves korosztály válaszaira számítok. Előre is köszönöm a válaszokat!

Hány éves vagy?

Férfi/nő?

Férfiaknak:

- Általában hol vásárolsz ruhákat magadnak?

- Általában hol vásárolsz cipőt magadnak?

- Pólót vagy inget viselsz szívesebben?

- Hány pólód van otthon?

- Hány pár cipőd van?

- Hány pár zoknid van?

- Hány db alsónadrágod van?

- Milyen fajta(hagyományos,lenge boxer,feszülős boxer) alsónadrágokat viselsz?

Nőknek:

- Általában hol vásárolsz ruhákat magadnak?

- Általában hol vásárolsz cipőt magadnak?

- Hány pár cipőd van?

- Hány pár zoknid van?

- Hány db bugyid van?

- Hány db melltartód van?

- Milyen fajta(hagyományos,tanga,francia) bugyikat viselsz?

2015. máj. 26. 16:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

1. Általában a Stradivariusban, Bershkában, H&M-ben, Tezenisben vásárolok, de van pár olyan ruhám, ami C&A-s, Tally Weijl-es, New Yorkeres, vagy éppen turkálós.

2. Márkaboltokban, CCC-ben, Humanic-ban, régebben a Deichmannban is vásároltam, de már megutáltam. :D

3. Mindent egybevetve (szandál, csizma, edzőcipő stb.) 17 pár. De ebben benne van néhány, amit nem hordok már, és szeretném eladni.

4. 14 pár.

5. Pont most szortíroztam, 18 darab van, úgyhogy itt az ideje, hogy beszerezzek néhány újat. :D

6. Ezeket is most szortíroztam, 5 db melltartóm maradt így, szóval abból is vennem kellene újat.

18/L

2015. máj. 27. 11:50
 12/18 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, az utolsó kérdésre elfelejtettem válaszolni. Szinte csak tangát hordok, franciabugyit akkor, hogyha megvan, hagyományost meg egyáltalán nem.
2015. máj. 27. 11:53
 13/18 Dota 2 válasza:
0%
Én egyéb vagyok. De nem érek rá megyek fosni bocs mindenkinek pusszi
2015. máj. 29. 16:14
 14/18 anonim ***** válasza:

15/l

- H&M, C&A, F&F vagy Háda, turiban is találtam már vadi új márkás cuccokat, nem is egyszer

- Puma, Deichmann, CCC, British Knights, Converse

- 11

- sok :o

- kb 10 db

- kb 15 db

- hagyományos

(- és a férfiaknak szánt kérdésekhez tartozik ugyan, de van kb 15 ingem, és szívesen viselem őket)

2015. okt. 26. 17:27
 15/18 anonim ***** válasza:

Tinilány

New yorker, h&m, f&f, tally weijl,,terranova, ha szegenyesebb barátnőmmel vásárolok akkor hada vagy kinai(bar onnan nem)

Deichmann, c&a

Xd hat, 10 olyan bam amit hasznalok is

Abbol tele van egy nagy polv

Bugyibol szinten :D

8, de vannak sportmelltartok, topok

Mindenfélét, bar a franciát nem szeretem annyira

2015. okt. 26. 18:44
 16/18 anonim ***** válasza:

35N

- Turiban; bugyit és zoknit Tescoban, Sparban

- A legkülönfélébb helyeken: sportbolt, cipőbolt, turi, military bolt, piac. Cipőt többnyire igyekszem hosszútávra vásárolni

- Kb egy tucat

- Nem tartom számon, egyformát veszek az egész családnak, mindig ugyanott, csak feketét és fehéret, így a legkevésbé problémás ha elveszik egy fél pár.

- 15-20 kb

- Most méretváltás miatt csak 5, de ha sikerül megmaradnom egy méretnél, akkor ez a szám hamar felkúszik 20-ig... megszállott melltartóvásárló vagyok

- Csak pamutot, sortost vagy ritkábban hagyományost.

2015. okt. 26. 19:02
 17/18 anonim ***** válasza:

Nő 20 éves

-Szoktam márkás helyeken és kínaiban is, ahol éppen olcsón találok ruhák.

-Deichmann ill. kínai

-Azt hiszem 10(magassarkú,csizmák,tornacipők) +2 mamusz

-Zokniból sok van nem tudom pontosan.

-Bugyiból legalább 20-30 ha nem több.

-5-6 melltartó.

-Franciát leginkább már csak higiénés okok miatt is, de régebben csak tangát hordtam (kivéve itthon) azokból is van még pár.

2015. okt. 26. 20:07
 18/18 anonim válasza:
18/ Nő , Orsay,H&M,Pull&Bear,Bershka,C&A, CCC,Decathlon,Deichmann (Általában Adidas vagy Nike) 2csízma /CCC/ (csak az egyiket hordom), 1bakancs /Landrover/ 1 sportcipő kinézetű bakancs /Skechers sport/,Kalenji (vmi) Edzőcipőn Nike sportcipő, Adidas Sportcipő, Platformos magassarkú /CCC/ Strandpapucs /Heavy Tools/ 40-45 pár zokni, mindegyiket hordom neon, csíkos,nike,macskás,egyszínű, Rengeteg bugyim van 30-40 db, de kedvtől függően váltogatom a sima, francia vagy csipkés francia fehérnemüket, ha éppen van akkor tanga is jöhet. 11melltartó ebből 3sport a többi sima. A sportot rendszeresen hordom azon kívűl 6 ot hordok.
2017. dec. 21. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!