Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csajsziiik! Ti hogy öltözködtök?

Csajsziiik! Ti hogy öltözködtök?

Figyelt kérdés
Milyen ruhadarabok vannak rajtatok leggyakrabban, pl. tornacipő+farmer+póló vagy szoknya+balerina, stb. Milyen a stílusotok? Kort is írhattok :)
2015. máj. 19. 09:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Az esetek többségében farmer vagy szoknya blúzzal/inggel, ehhez pedig balerinát veszek fel. :) 19/L
2015. máj. 19. 09:51
 2/11 anonim ***** válasza:
Legtöbbször szoknya, harisnya, magassarkú + valamilyen nőies felső.
2015. máj. 19. 13:56
 3/11 anonim ***** válasza:
73%

én punk lány vagyok. egyedi, saját készítésű/dekorálású hosszúgatyákat/rövidnadrágot hordok (többnyire valami színeset, leopárdmintásat, kockásat, csíkosat)

de szeretem a miniszoknyát és a cicanacit is, szintén színes-mintásban. harisnyának necc vagy nylont hordok, gyakran szakadtat is, sokszor térdzoknival. felsőnek a trikókat szeretem, abból is van saját gyártmány, de a többsége nem az. abból is színes meg mintás jöhet, de van fekete meg zenekaros is :) lábbelinek csak acélbetétes bakancsot hordok, néha esetleg tornacipőt.

20

2015. máj. 19. 17:45
 4/11 anonim ***** válasza:
Leginkább a sötétebb színeket szeretem; feketét, sötétvörös, sötétlila, szürke, de a fehér/krémszín is tetszik. Mintákban jöhet csíkos, virágos, kockás vagy valamilyen absztrakt ornamentika. Szeretem a csipkés és a bőr cuccokat is, a napszemüvegeket és a nagy kalapokat. Praktikusságból inkább nadrágokat hordok, de a szoknya is oké, valami szép harisnyával. (A meztelen lábszáramat nem igazán szeretem mutogatni, de nyáron sajnos muszáj, ha nem akarok megsülni.) Cipőből az ilyen a fazon ( [link] jön be leginkább. Van a képen látható, meg egy szandál is, mindkettőt imádom! (Mielőtt jönnének a megjegyzések, ez az egyik legkényelmesebb lábbeli, amit valaha viseltem. Egy nagyon rohangálós napot is lázán, mindenféle láb vagy hátfájás nélkül végigtolok benne.)
2015. máj. 19. 19:17
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Én a farmerekért vagyok oda, szinte mindig abban vagyok, nagy kollekcióm van belőle, mindenféle árnyalatból. Nagyon szeretem őket :D Imádom a kapucnis pulcsikat, van is egy kedvencem, aminek a mintája a kedvenc sorozatomat ábrázolja, hátul ezekkel a szavakkal: j*rk b*tch idj*ts a*sb*tt ( ezekből rá is lehet jönni, mi a kedvenc sorozatom ) az elején pedig egy vérfolttal, egy 67'es Chevrolet Impalával, és Winchester Brothers felirattal :)

Szeretem a sötét színeket, fekete, szürke, de a pasztell szineket is, és a pirosat :)

Szeretem a telitalpú cipőket, a bundás csizmákat, a bundás sapkákat, a fonott papucsokat.

Ékszereket is szeretek hordani, amerikából rendeltem, ugyancsak a kedvenc sorozatomról mintázott, jó drága karkötőket, és nyakláncokat, pl.: megvan Dean nyaklánca, azt mindig hordom. Egy vadász-karkötő amin ezüstből vannak kiöntve különféle motívumok: pentagramok, angyaltollak, angyalpenge, dögcédulák, jávorszarvas, démonűző jelek, stb.

Mégegy nyaklánc, ami megint csak a sorozatomra épül: egy vastad bőrláncon lógó ezüst medálok, pl. pentagram, jávorszarvas, Sammy laptopja, démonűző jelek, angyaltollak, stb.

És mégegy nyaklánc ( a sorozatomból, persze ^^ ) egy üveg só lóg egy bőrláncon, hogy megvédjen a szellemektől.

Ezek az ékszerek mindenhol rajtam vannak, ahová megyek, kivéve pl. temlopban, ilyesmi, de ezek nekem kötelező darabok :)

Farmeren kívűl mást nem viselek el..

2015. máj. 20. 22:29
 6/11 anonim ***** válasza:

( utolsó vagyok! )

Van még egy kedvenc ruhadarabom, egy khaki szinű dzseki, ami teljesen ugyanolyan mint a sorozatomból Michaelnek.

2015. máj. 20. 22:31
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Te aztán jó nagy Odaát fan vagy. :D
2015. máj. 21. 00:28
 8/11 anonim ***** válasza:

Ja, az vagyok :DD Imádom!

Minden vágyam, h eljussak egy SPN találkozóra, és hogy lássak egy 67'-es Chevrolet Impalát!

Amúgy az Supernatural :D az Odaát nekem nem tetszik :DD

Szinkronosan meg amúgy is szörnyű! Inkább felirattal, akkor már ;)

2015. máj. 30. 20:32
 9/11 A kérdező kommentje:
akkor menjünk együtt SPN conra :D
2015. máj. 31. 14:49
 10/11 anonim ***** válasza:

Én a magas szárú tornacipőket preferálom, van egy piros, egy fekete és két star wars-os :D A pirosból valami ilyesmit szeretnék csinálni: [link] Hideg időben sincs gond, felveszem a szintén tornacipő szabású bélelt cipőmet.

Nadrágnak passzos farmert hordok, általában kéket. A szoknyákat nem szeretem, nem praktikus.

Pólóm van mindenféle, pl star trek-es, trónok harcás, doctor who-s, és igen supernatural-os is :) (Elég nagy geek vagyok.)

Pulcsinak kockás inget veszek fel ha jó idő van, ilyenkor hűvösben kapucnis pulcsi van rajtam.

A hidegre való tekintettel mindig nálam van a kék sálam ami ugyan olyan mint Sherlock sálja a BBC sorozatában, és természetesen úgy is szoktam megkötni :D

15/l

2015. okt. 26. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!