Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan öltözködtök ebben a...

Hogyan öltözködtök ebben a korai tavaszi időben?

Figyelt kérdés
Napközben annyira jó idő van néha, hogy én már sokkal lazábban öltözködök. Kb két hete már a műbőr kabátomba járok, bár azért aláöltözök. A csizmákat sem nagyon hordom már, előszedtem a tornacipőimet. Én nem fázok így, de úgy néznek rám, mint egy ufóra néha, hogy kiskabátban járok.
2015. márc. 15. 13:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Ajjj ne erdekeljenek masok, Skociaban, Angliaban ilyen idoben mar reg mezitlab jarnak..amugy is csak egyszer latnak teged eletukben es csak nem fognak feljelenteni a rendorsegen h nem oltozol retegesen. Am en is ugyanugy oltozkodom mint te, en delutan a sulibol egy szal poloban szoktam haza menni ;);):):D;D
2015. márc. 15. 13:59
 2/5 anonim ***** válasza:
Reggel: póló, kardigán, ballonkabát, délután ugyanígy csak a kardigánt már leveszem. Félcipőt, vagy bélés nélküli bokacsizmát hordok, tornacipőmet is elővenném, ha nem esne minden nap az eső. Tőlem is sokan megkérdezték,hogy nem fagyok-e meg,de én így jól érzem magam.
2015. márc. 15. 14:16
 3/5 anonim ***** válasza:
Én egyáltalán nem veszek fel kabátot, max mellényt, de azt is csak délelőtt, délután egy szál pulcsiban rohangálok. Engem is megbámulnak, de nem igazán érdekel. :)
2015. márc. 15. 14:16
 4/5 anonim ***** válasza:
Nálunk hideg van úgyhogy sajnos még téli kabátokat és csizmát, estére még sapka is kell. Én már annak is örülnék ha bokacsizmában nem fáznék. Ha nem lennék ilyen fázós akkor én is tavasziasan öltöznék már.
2015. márc. 15. 16:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Tavaszi kabát, sportcipő, sztreccs leggings.
2015. márc. 15. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!