Ti mikortól cserélitek le a téli kabátotokat tavaszira? Szerintetek korai lenne már hétfőtől lecserélni?
Én már lecseréltem a télit, bőrzsekit hordok, illetve farmer dzsekit attól függ mennyire süt a nap.
Alatta meg csak egy tunika/ ruha.
Hát, én még a pehely kabátomban járok, max vékonyan öltözök alá. Ha ez meleg, még mindig ott a szövetkabátom. Szóval egy bőrdzsekihez nálam sokkal melegebb kell.
Meg ha most fel is tudnám venni vastag pulcsival, akkor meg ha bemegyek valahova csak rám izzad, mikor kimegyek meg megfázok. Jártam már így.
Ill bajlódhatok a vastag pulcsi le/fel vétellel.
Szóval szerintem korai.
AZ csak egy dolog, hogy szépen süt a nap.
Szinte nem is hordtam most télen a télikabátomat... -3, -4 °C környékén és az alatt hordom, afelett a sima bőrdzsekimet veszem fel (rendes bőr, alá pulcsi és póló).
Szóval én már rég elraktam a télikabátomat, a két kezem elég hozzá, hányszor volt rajtam idén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!