Szerintetek nem korai még téli csizmát venni?
Szombaton talán felmegyünk Vácra a Deichmannba, de nem tudom...inkább jövőhéten menjünk? Nem akarom elhamarkodni a vásárlást, de jó lenne már bevásárolni :)
Apropó... ott fent milyen ruhaboltokban tudnék körülnézni?
Előre is köszönöm :)
Korai? Én már nyáron megvettem a csizmámat, mivel akkor feleennyibe sem került mint most...én jártam a legjobban. Nyilván hordani meg nem kötelező amint megveszed, csak ha épp fázik a lábad és csizmás kedvedben vagy.
Mondjuk én nem ajánlom a Deichmannt, mert a legrosszabb minőségű csizmák, cipők ott vannak, még kínaiban is találsz jobbat, szebbet.
azért az utolsónak nincs teljesen igaza lehet h a deichmann nem egy csúcs bolt de a kínais csizmák sokszor csicsásak vagy csúnyák és a talpuk kemény, elreped, viszont még egy deichmannos csizmámnak sem repedt el a talpa, az egyik csizmámat tavaly dobtam ki de csak mert lerúgtam az orrát amúgy olcsó és 6hónapig simán visszaviheted a kínaiba meg nem valószínű
am a kérdésre válaszolva sztem menjetek most mert újak már nem nagyon fognak jönni és bejön ez a hidegebb mindenki rohan vásárolni a bolt meg ki lesz rabolva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!