Csajsziiik! Ti hogy öltözködtök?
Figyelt kérdés
Milyen ruhadarabok vannak rajtatok leggyakrabban, pl. tornacipő+farmer+póló vagy szoknya+balerina, stb. Milyen a stílusotok? Kort is írhattok :)2015. máj. 19. 09:43
11/11 anonim válasza:
Farmer, csak magas derekú. Leggings, csak akkor ha Ruha van rajtam, vagy edzek, netán itthon vagyok. Szóval farmer + sportcipő+ póló/ vagy elegáns "póló" (Orsay-es /csipkés/). Ruha (pull &Bear ban lévő galláros 3szög alaku térd fölé érő ruha). Sport póló (decathlon) Sok a fekete ruhám, most a zöldet növeltem elég rendesen min, 3-4db-al. Imádom a rózsaszínt, de alig van olyanom már, ez változni fog. Szeretem a kényelmes, szép ruhákat. Valamikor sportos, valamikor elegáns.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!