Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A férfias megjelenés miért...

A férfias megjelenés miért szorul a mai világban háttérbe s helyette miért fontosabb hogy valakinek milyen ruhái vannak és milyen frizurája?

Figyelt kérdés

Engem egy nőn abszolút nem érdekel mi van, ha szép úgy sem tudja elrontani magát semmivel.

Egy férfinak szerintem férfiként kell kinéznie, edzenie kell a testét és elérnie egy esztétikus izomtömeget, ehelyett most az ilyen wc kefe fejú siklótestű srácok a menők, az ilyeneket régen bezárták a szekrénybe meg megkergették hazafele a suliból, most meg ők a királyok, mióta van ez így?

2015. máj. 26. 02:16
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Igen, de a legfontosabb hogy "jól" öltözködjön mint említett stílus szerint.
2015. máj. 26. 11:38
 12/14 anonim ***** válasza:
Ha valóban kíváncsi vagy írok később, de most meló.. azért ne úgy képzeld el őt, hogy mindennel mindig rendben van, vagy valami szuperférfi. Nagyon sokat dolgozik magán. Alakítja, formálja a saját gondolkodásmódját, jellemét. Mint ahogy én is.. és közben néha nehéz.. borzalmasan nehéz. Ugyanakkor jó is, mikor látod, hogy jobb lett az életed. Ezt mindenki meg tudja tenni. Kérdés, hogy mit szeretnél elérni (Tényleg, mit szeretnél elérni?) és mit vagy hajlandó érte tenni.
2015. máj. 26. 12:00
 13/14 anonim ***** válasza:

Azért azt ne mondjuk már basszus, hogy manapság nem szeretik az izmos pasikat a lányok. Maximum a 13-14 éves kiscsajok meg azok, akik görcsösen a divat szerint alakítják az ízlésüket, azok buknak a páwákra.

De elég megnézni egy-két gyakoris kérdést, folyamatosan írja mindenki még a teljesen normális testalkatú (nem gebe) srácoknak is, hogy hejj, nem lesz ez így jó, gyúrjál még...

Amúgy meg a férfias megjelenés sztem nem testalkattól függ amúgy sem, hanem kisugárzástól. Nekem pl. a mackós férfiak jönnek be, és semmivel sem férfiatlanabbak, mint az izomtibik, ha mellé tudnak rendesen öltözködni (testalkathoz illő, nem túl sportos, nem csillivilli ruhák - pl. jó szabású ingek) és jó a hajuk (nem az ecsetfejre gondoltam, hanem arcformához illő, rendben tartott, egyszerű frizurára), az arcszőrzetük pedig rendben van tartva, és illik az arcukhoz.

2015. máj. 26. 12:47
 14/14 anonim ***** válasza:
De most komolyan DOPEMAN? Hát anyám inkább férfi mint Dopeman. Komolyan meghallgattad mit beszél ez a fogyatékos? Mint az ovi :D
2015. máj. 26. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!