Akinek kisfiús az arca huszonévesen, annak, harminchány éves korban emelkednek ki a férfias vonásai?
Figyelt kérdés
2015. jan. 13. 18:40
1/8 anonim válasza:
nekem még mindig nem emelkedtek ki :D még mindig 15 évesnek néznek :D
2/8 anonim válasza:
33 vagyok és babyface.. remélem elmond mindent!
3/8 anonim válasza:
18 vagyok...Az egyik eladó az erős kifejlett testű kislányok miatt 13-nak nézett....A barátom csodálkozott, hogy ez mi...Pedig szerinte nem nézek ki rosszul...(Nem...nem pedomaci)
L
4/8 anonim válasza:
28 vagyok, de általában mindenki 23-at mond rám. Természetesen arcszőrzetet sem tudok növeszteni, mert nem vagyok egy szőrös típus, ritkásan nő. De azért sokaknak tetszem. :)
28F
5/8 anonim válasza:
Hát nem igazán, barátom. Így jártunk. A szakáll segít.
6/8 anonim válasza:
Nem, azoknak a pasiknak szerintem soha nem is lesznek férfias vonásaik, pláne ha még szakállat sem tudnak növeszteni. Harminc éves koruk környékén általában megjelenik két hatalmas nevetőránc az arcukon, oszt puszi.
7/8 anonim válasza:
Örülj neki szm :D
Én 18 vagyok és kinézek olyan 25-nak kb.
Ha arcszörzetre gondolsz akkor, igen férfias meg minden, de már én unok borotválkozni... a csajom folyton szól, hogy már szúr :D, úgy hogy muszáj 2 naponta letolnom.
8/8 anonim válasza:
Én 21 éves vagyok de a személyimet még mindig elkérik 90%-ban. Megkérdeztem erről már több embert, és 17 évesnek mondanak általában. Vékony testalkatú vagyok és szakállam is csak az államon nő (még!). Remélem hogy a későbbiekben ez előnyömre fog válni és mondjuk 40 évesen is fiatalabbnak fogok tűnni a koromnál. Mondjuk meg is kell azt még érni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!