Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A férfias megjelenés egyik...

A férfias megjelenés egyik alapvető tényezője a kidolgozott mellkas?

Figyelt kérdés

Van egy nagyon nagy gondom,ami megkeseríti az életem:a mellizom.Jó ideje edzek már és kiborít,hogy még mindig lapos,fejletlen,puha és össze sem ér.Már kipróbáltam minden gyakorlatot rá:fekvenyomás az összes létező padon,rúddal,kézisúlyzóval,tárogatás,tolódzkodás,fekvőtámasz,áthúzás,húzódzkodás egyszóval MINDENT és a táplálkozásom is rendben van,de semmi....a legnagyobb gond,hogy a vállaim már iszonyat szélesek és olyan csuklyám van,hogy majd az államig ér,de ezzel a semmi mellkassal iszonyat aránytalan.

És ami a legjobban dühít,hogy minden kis jampinak normális mellizma van,még ha mellé csapott váll és satnya kar társul,akkor is...sokkal jobban mutat minden izomnál.Nem egy hozzám hasonló magas(190cm)fiút láttam már ilyen adottságokkal és jobban néztek ki alkatilag,jobban állt a ruha rajtuk stb.

Nagyobb súlyokkal nyomok,mint sokan mások a teremben,nekik mégis többször akkora mellizmuk van.

Vegyük példának Wiz Khalifát,egy csontváz a gyerek,de mégis nagyobb mellizma van,mint nekem!

[link]

Felveszek egy atlétát és a mell részemről nem domborodik,hanem csak full lapos.

Mit tehetnék szerintetek,mi legyen?

2014. máj. 14. 21:43
 1/5 anonim ***** válasza:

Ne erts felre, joindulatbol mkndom

valoszinunek tartom, hogy hanigaz amit leirtal, akkkr neked onertekelesi, testkepzavaros problemad van!

a fekvotamasz szinte az egesz felsotestet megdolgozza... ha naponta csinalsz 30at, akkor par honap mulva latszik az eredmeny... vagyis biztos vagyok benne, hogy sokak mellizmat feljlmulod, csak eppen Te nem vagy elegedett vele... mkndig tobbet akarsz... ez olyasmi, mint a lanyok a fogyassal:D

Esetleg rakj fel egy kepet, hogy ez egyertelmu legyen!

Es amugy elsodleges ferfias megjjelenes kozott inkabb a szeles vall szerepel, mint a nagy mellizom... szerintem... ugye a fkrditott haromszog alkat miatt

2014. máj. 14. 21:51
 2/5 A kérdező kommentje:
naponta nem 30at hanem 100at csináltam mégsem látszik semmi,össze tudom hasonlítani másokéval,akik nem is edzenek
2014. máj. 14. 22:02
 3/5 anonim ***** válasza:

Na ezaz! Sejtettem, hogy nem aprozod el a fekvoket, azert irtam:D

kuldj mar egy kepet, mostmar tenyleg erdekel:D

2014. máj. 14. 22:40
 4/5 anonim ***** válasza:
Na erre már én is kíváncsi vagyok... Vízkálifának nincs semmilyen melle, annál kisebb nem lehet!
2014. máj. 14. 22:44
 5/5 anonim ***** válasza:

"minden kis jampinak normális mellizma van,még ha mellé csapott váll és satnya kar társul,akkor is...sokkal jobban mutat minden izomnál"

Leírtad, hogy nézek ki. Engem már 50 kilósan kis koromban is baszogattak, hogy nagy mellizmaim vannak, akkoriban még csak fekvőztem mint az álat, utána álltam neki terembe járni a kezem viszont az istenért se akar fejlődni.

2014. máj. 14. 23:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!