Jó ez a ruha bankettre? (Többi lent. ) 14L
Figyelt kérdés
Van 1 piros és egy fekete ugyanolyan ruhám. A piros kisebb, az jó rám. De a feketének egy kicsit hosszú az alja. Még tavaly vettem a New Yorkerbe, egészalakra simulós, oldalt van rajta kivágás, de csak egy kicsi és ott meg van tekerve az anyag (bocsi nem tudom másképp kifejezni) és combközépig ér. A pirosat venném fel, de attól félek hogy túl k**rvás lenne mert magassarkuval venném fel, és egyébkéntis nagyok a melleim... Egyébként az eggyik barátnöm is hasonlóban jön, csak neki a háta lessz kinn, fekete mini ruha csak nem tapad az alakra, hanem az alja kicsit elál.xdd
Nektek mi a véleményetek róla?😇
2015. máj. 25. 15:50
2/8 anonim válasza:
Ha a pirosban jobban érzed magad, azt vedd fel.
3/8 A kérdező kommentje:
Küldenék, de nem találtam sehol olyat, hiába kerestem.:cc
2015. máj. 25. 15:56
5/8 anonim válasza:
tanulj meg inkább helyesen írni, de a ruhákon járjon az agyad, mert így nem vesznek fel sehova se.
6/8 anonim válasza:
14 évesen általános iskolákban egyáltalán miért csinálnak bankettet? Ilyen gyér az oktatásban a gyermek alapanyag, hogy már az általános után nagy ünnepség van, hátha egy szakmája vagy érettségije sem lesz a nebulónak. :D
7/8 A kérdező kommentje:
Ohh, képzeld már felvettek egy gimibe, 4,5-ös átlaggal. És a helyesírásom 4-es.:DD szóval, nem érdekel hogy beszólsz a helyesírásomra. Ha valami nem tetszik nem kell irni. Inkább a kérdésre válaszolj... Amugy igen én sem értem minek bankett, ez csak egy általános. De ha már ez lessz az utolsó vagycsora az osztállyal, ezért megyek.:D
2015. máj. 25. 21:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!