Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Megéri drágább ruhákat venni?

Megéri drágább ruhákat venni?

Figyelt kérdés

Egyszerű dolgokra gondolok, amiket remélhetőleg nem unok meg 2 év után, mint mondjuk fehér, fekete minta nélküli póló, egyszerű fekete melltartó, egyszerű farmer, stb.

Mondjuk adidas és hasonló üzletekben érdemes ilyeneket venni hogy sok évig ne látszódjanak nagyon használtnak?

Milyen tapasztalataitok vannak? Mely üzlet termékei bírták ki nálatok legalább 4-5 évig szalonképes (nem kopott, bolyhos, hullámos szélű, stb) állapotban?

Eddig kínaiban vásároltam sokat, de már eszméletlenül sokat romlottak kínálatban, úgyhogy kezdek áttérni H&M-re és C&A-ra. Bár sokszor ezeket is drágállom, de már a kínai is hasonló árakat szab pocsékabb minőségért, szóval nincs más választásom.

Érdemes ezeknél minőségibb boltokban vásárolni?

Eléggé spórolnom kell a ruhákkal, de őszintén szólva utálok ruhát vásárolni, szóval egy alap ruhatárral én elvagyok, így ha tényleg megéri kiadni a pénzt a márkásabbakra akkor lehet hogy néhány darabra rá tudnám szánni a pénzt.

2015. máj. 22. 10:24
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Mustáng cipővel én is befürödtem, pedig iszonyat drága volt. 1-2 hónap után elkezdett a sarka belül kikopni.

Amúgy ilyen alap darabokat érdemes középkategóriás árban/minőségben megvenni.

2018. máj. 18. 12:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!