Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, adnátok ezért a Zara...

Lányok, adnátok ezért a Zara kabátért ennyit?

Figyelt kérdés

Régóta szeretnék egy (mű)bőr kabátot, de sosem találtam a méretemben. Ma voltunk Pesten, megláttam ezt, amivel régóta 'szemeztem' a neten is és volt is a méretemben, de még csak fel sem tudtam próbálni, mert a barátnőim elrángattak onnan, mondván, hogy nem megy az új, nőies stílusomhoz.

Viszont azóta azon kattogok, hogy hiba volt otthagyni, stb.

Erről lenne szó:

[link]

Viszont 3 hete vettem ezt, mert akkor még nem volt a fent említett darab:

[link]

Most pedig nem tudom, hogy mit csináljak... Visszamennék érte, de az durván 4 óra utazást jelent. Aztán benne van a pakliban az is, hogy egyáltalán nem lesz jó rám, vagy rosszul fog állni.

Meg az utolsó 20 ezremet költeném el, így ugrana a nyári turkáló túra Budapesten a barátnőimmel (az utóbbi 2 hónapban 200 ezer felett költöttem ruhákra, cipőkre, kiegészítőkre, a mai nap is elboltoztam 60 ezret, így itthon eléggé kivannak rám, 1-2 hónapig tuti nem kapnék vásárlásra pénzt).

Szóval lányok, ti a helyemben hogy döntenétek?

2015. máj. 21. 21:57
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

[link]

H&M-ben vettem, 9990 Ft-ért.

Nem vennék MŰbőrt 20ért, szerintem a H&M-es 10ezer reális. De Pimkieben is kb ennyiért találsz, megnézheted.

2015. máj. 22. 22:42
 22/22 anonim ***** válasza:

Szerintem ez a kabát mar lejárt lemez, idén még divat, de jövőre mar nem lesz az, mert minden második csajon ilyen van. Sőt, ha jövőre a kínaiak is ezt fogjak árulni, akkor mar bánni is fogod hogy megvetted, és ennyiért. Én a helyedbe mar nem vennék ilyet, mert 1, mar van egy másik hasonló kabátod és 2, mert mar majdnem nyár van, 1x-2x venned fel.

Amúgy meg én is csodálkozok az összeg hallatán, én ha vásárolni megyek, ha tehetném barmennyi ruhát megvehetnek, de kétszer is meggondolom mire van szükségem, mi az ami mar felesleges.

2015. máj. 22. 23:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!