Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, adnátok ezért a Zara...

Lányok, adnátok ezért a Zara kabátért ennyit?

Figyelt kérdés

Régóta szeretnék egy (mű)bőr kabátot, de sosem találtam a méretemben. Ma voltunk Pesten, megláttam ezt, amivel régóta 'szemeztem' a neten is és volt is a méretemben, de még csak fel sem tudtam próbálni, mert a barátnőim elrángattak onnan, mondván, hogy nem megy az új, nőies stílusomhoz.

Viszont azóta azon kattogok, hogy hiba volt otthagyni, stb.

Erről lenne szó:

[link]

Viszont 3 hete vettem ezt, mert akkor még nem volt a fent említett darab:

[link]

Most pedig nem tudom, hogy mit csináljak... Visszamennék érte, de az durván 4 óra utazást jelent. Aztán benne van a pakliban az is, hogy egyáltalán nem lesz jó rám, vagy rosszul fog állni.

Meg az utolsó 20 ezremet költeném el, így ugrana a nyári turkáló túra Budapesten a barátnőimmel (az utóbbi 2 hónapban 200 ezer felett költöttem ruhákra, cipőkre, kiegészítőkre, a mai nap is elboltoztam 60 ezret, így itthon eléggé kivannak rám, 1-2 hónapig tuti nem kapnék vásárlásra pénzt).

Szóval lányok, ti a helyemben hogy döntenétek?

2015. máj. 21. 21:57
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

ha ennyit költesz biztos van egy csomo ruhád, minek újabb?

hány éves vagy?

16?

zara elég silány én gyüjtenék és a nyári leárazásokkor vennék egy jobbat mondjuk weekend max marát.

Bőr és nem jön veled szemben és évekig megmarad ha vigyázzol rá és ápolod is.

2015. máj. 22. 00:04
 12/22 anonim ***** válasza:

Mangoban 29-ért valódi bőrt kapsz most, és szebbek is! :)

De ha neked ez tetszik, akkor ne foglalkozz mások véleményével, vedd meg!

2015. máj. 22. 00:57
 13/22 anonim ***** válasza:

en csak a ferfi zara mubor kabatokat neztem eddig, de kb mindegyikkel ugyanaz volt a tapasztalat: a silany minoseg melle bena design es nevetsegesen szuk szabas tarsul (magas vagyok, szeles, izmos vallovem es keskeny derekam van, xxl-ig kellett volna felmennem meretben, hogy fent ne feszuljon, de akkor meg derekban mar szinte usztam benne). gondolom a noi cuccaikat is hasonloan vekony tipusokra szabjak, szoval ezt tartsd eszben, ha esetleg azt fontolgatod, hogy visszamesz erte.

en varnek meg egy par honapot valami komolyabb learazasig, egyszeruen azert, mert tul gyenge a minoseg a teljes arahoz kepest, annak kb a felet eri. igaz ez minden zara cuccra egyebkent.

2015. máj. 22. 01:47
 14/22 anonim ***** válasza:
KiKben tavaly 8000 volt, saját szememmel láttam. Kb annyit megér, többet nem. A valódi bőr persze megérne akár 40-et is.
2015. máj. 22. 07:21
 15/22 anonim ***** válasza:
Nekem csak valódi bőr van, nem szeretem a műanyagot, ráadásul durván bele lehet izzadni. A bőr teljesen más. Mangot tényleg nézd meg kérdező, westendben nagyon szépek vannak, báránybőr, és 29 ezerért ajándék!
2015. máj. 22. 10:31
 16/22 anonim ***** válasza:

Én dolgozom, de soha a büdös életben nem adnék ki 20 ezret egy műbőr kabátért, én már felnőttem ehhez.

2 hónapja vettem egyet 3000 ezerért a Cosmosban, nekem az tökéletesen megfelel és hasonlóan néz ki, mint amiket itt belinkeltél... És megmaradt zsebben 17 ezrem.

Te tudod, mire, mennyit költesz, de szerintem ezeknél sokkal jobb kinézetű kabátokat lehet kapni ezrekkel olcsóbban, ha egy kicsit szétnézel és nem ragaszkodsz ahhoz, hogy márkás boltban vásárolj.

2015. máj. 22. 11:49
 17/22 anonim ***** válasza:
1-2 hónapig nem kapnál pénzt, na bumm, te függő vagy ha úgy tetszik szenvedélybeteg mint pl. a szerencsejátékosok, ezzel kéne kezdeni valamit.
2015. máj. 22. 11:51
 18/22 anonim ***** válasza:

Hát én elég nagyot néztem, hogy te egy nap alatt eltapsolsz annyi pénzt, amennyit egy 3 fős család költ ételre egy hónapban. Nem csodálom, hogy ki vannak akadva a szüleid...

Kicsit meg kéne tanulnod bánni a pénzzel és nem olyan dolgokra költeni, amit 3 hét után már lecserélnél (ráadásul bűn ízléstelen), illetve tök fölöslegesek (feltételezem van még dzsekid amit fel tudsz venni ha hűvösebb az idő, nyárra nem fog kelleni 20 darab). Nem bántásból, de mit fogsz csinálni ha a szüleid nem pénzelnek tovább?

Én a helyedben úgy döntenék, hogy ha annyira nagyon kell az a dzseki, akkor fognám magam és elmennék dolgozni és megvenném magamnak a saját pénzemből. Vagy a könnyebbik út, hogy ülsz a popódon és anyuéktól várod a pénzt, csak akkor 1-2 hónapig nincs pénz. Mondjuk ha 2 hónap alatt elköltöttél 200 ezret, akkor kérdéses hogyan fogod kibírni 1-2 hónapig 20 ezerből, főleg hogy most fog jönni az igazán jó idő és a nyárias kollekciók, de hát te tudod...

2015. máj. 22. 12:33
 19/22 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik de ennyit nem adnék ki érte, szövetből vettem hasonló stílusút majdnem fele ennyiért. Inkább menj el turizni a pénzből, ott is lehet találsz valamit.
2015. máj. 22. 12:53
 20/22 anonim ***** válasza:
Nekem 10 perc is elég, hogy eltapsoljak 200ezret egyetlen dologra! :D Annyi a különbség, hogy én dolgozom, és a saját keresetemet költöm. :D
2015. máj. 22. 13:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!