Lányok, adnátok ezért a Zara kabátért ennyit?
Régóta szeretnék egy (mű)bőr kabátot, de sosem találtam a méretemben. Ma voltunk Pesten, megláttam ezt, amivel régóta 'szemeztem' a neten is és volt is a méretemben, de még csak fel sem tudtam próbálni, mert a barátnőim elrángattak onnan, mondván, hogy nem megy az új, nőies stílusomhoz.
Viszont azóta azon kattogok, hogy hiba volt otthagyni, stb.
Erről lenne szó:
Viszont 3 hete vettem ezt, mert akkor még nem volt a fent említett darab:
Most pedig nem tudom, hogy mit csináljak... Visszamennék érte, de az durván 4 óra utazást jelent. Aztán benne van a pakliban az is, hogy egyáltalán nem lesz jó rám, vagy rosszul fog állni.
Meg az utolsó 20 ezremet költeném el, így ugrana a nyári turkáló túra Budapesten a barátnőimmel (az utóbbi 2 hónapban 200 ezer felett költöttem ruhákra, cipőkre, kiegészítőkre, a mai nap is elboltoztam 60 ezret, így itthon eléggé kivannak rám, 1-2 hónapig tuti nem kapnék vásárlásra pénzt).
Szóval lányok, ti a helyemben hogy döntenétek?
Holly molly anyám borogass...ne haragudj fiú vagyok de ha számít egy hangyányit is amit írok akkor már megérte:
Ne költsd el a pénzed ilyen izére(és még nem is szép bár ez szubjektív). Inkább menjetek a barátoddal valahova ezzel pénzel vagy bármit csak ne add ki erre mert drága, ronda(továbbra is szubjektív) és olcsóbban is találnál biztos neked tetszetős ruhát.
Ne haragudj gondoltam mondom én is ^^
Nem öltözködök olyan helyről, ahol a ruhákkal együtt megtalálható a nyers hús és a tisztítószer is...
Egy Auchan-t ne hasonlítsunk már a Zarához.
Akkor meg ne sírjon a szád, hogy sokba kerül.
ÉS remélem, otthon a szekrényedből sem öltözködsz, mert hát ott is megtalálható egylégtérben nyers hús, meg tisztítószer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!