Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, adnátok ezért a Zara...

Lányok, adnátok ezért a Zara kabátért ennyit?

Figyelt kérdés

Régóta szeretnék egy (mű)bőr kabátot, de sosem találtam a méretemben. Ma voltunk Pesten, megláttam ezt, amivel régóta 'szemeztem' a neten is és volt is a méretemben, de még csak fel sem tudtam próbálni, mert a barátnőim elrángattak onnan, mondván, hogy nem megy az új, nőies stílusomhoz.

Viszont azóta azon kattogok, hogy hiba volt otthagyni, stb.

Erről lenne szó:

[link]

Viszont 3 hete vettem ezt, mert akkor még nem volt a fent említett darab:

[link]

Most pedig nem tudom, hogy mit csináljak... Visszamennék érte, de az durván 4 óra utazást jelent. Aztán benne van a pakliban az is, hogy egyáltalán nem lesz jó rám, vagy rosszul fog állni.

Meg az utolsó 20 ezremet költeném el, így ugrana a nyári turkáló túra Budapesten a barátnőimmel (az utóbbi 2 hónapban 200 ezer felett költöttem ruhákra, cipőkre, kiegészítőkre, a mai nap is elboltoztam 60 ezret, így itthon eléggé kivannak rám, 1-2 hónapig tuti nem kapnék vásárlásra pénzt).

Szóval lányok, ti a helyemben hogy döntenétek?

2015. máj. 21. 21:57
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%

Holly molly anyám borogass...ne haragudj fiú vagyok de ha számít egy hangyányit is amit írok akkor már megérte:

Ne költsd el a pénzed ilyen izére(és még nem is szép bár ez szubjektív). Inkább menjetek a barátoddal valahova ezzel pénzel vagy bármit csak ne add ki erre mert drága, ronda(továbbra is szubjektív) és olcsóbban is találnál biztos neked tetszetős ruhát.

Ne haragudj gondoltam mondom én is ^^

2015. máj. 21. 22:01
 2/22 anonim ***** válasza:
Szerintem is nagyon jó,én is gondolkodnék rajta nagyon sokat,de egyrészt sok pénzt költöttél az utóbbi időben másrészt sok idő mire megint kapsz,tehát bármennyire bánja is az ember(én is bánnám)szerintem okosabb ha nem veszed meg.
2015. máj. 21. 22:12
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Ismerek olyat, akinek van ilyen, jól néz ki nagyon. De most vettél egy hasonló fazonú kabátot, igaz az nem teljesen műbőr, de mégis hasonlít. És jön a nyár! Minek még egy kabát? Vegyél inkább már fürdőruhát akkor.
2015. máj. 21. 22:21
 4/22 anonim ***** válasza:
Ugyanilyen kabátot bárhol kapsz olcsóbbért.
2015. máj. 21. 22:22
 5/22 A kérdező kommentje:
Utolsó, akkor kérlek linkeld be, hogy hol találok ugyanilyet, olcsóbban.
2015. máj. 21. 22:25
 6/22 anonim ***** válasza:
Az osanban ha jól emlékszem 4-5 ezerért árulták.
2015. máj. 21. 22:26
 7/22 A kérdező kommentje:

Nem öltözködök olyan helyről, ahol a ruhákkal együtt megtalálható a nyers hús és a tisztítószer is...

Egy Auchan-t ne hasonlítsunk már a Zarához.

2015. máj. 21. 22:28
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Haha... a Zara se egy nagy minőség. Én spec a Kik-ben láttam ilyet tavaly, esetleg NewYorkert vagy Inváziót nézd meg. Egy műbőr kabát nem ér meg 20 000-et, a Zara meg alapból pofátlanul drága.
2015. máj. 21. 22:31
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

Akkor meg ne sírjon a szád, hogy sokba kerül.

ÉS remélem, otthon a szekrényedből sem öltözködsz, mert hát ott is megtalálható egylégtérben nyers hús, meg tisztítószer.

2015. máj. 21. 22:52
 10/22 anonim ***** válasza:
52%
Ahhoz képest, hogy Zara és műbőr, 20ezerért korrekt áron van... Az meg egy baromság, hogy az Auchanban van 5 ezerért ilyen. Egyszerűen nem ennyibe kerülnek a műbőrkabátok, 15 éve lehet ennyibe került. Maximum a kínaiban kapni sokkal gagyibbat 12 ezerért.
2015. máj. 21. 23:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!