Hol élek én komolyan? Komolyan mondom elképesztő már!
Figyelt kérdés
Egy cipő ára 50-60 ezer forint. Most nézegetem a netet és hát lesokkolt. Mi folyik itt? Nincsnek olyan bérek amikből ezeket lehetne finaszírózni!
Más 70 ftból vesz cipőt magának? Én meg olyan vagyok mint a hajléktalanok. Lyukas a cipőm stb.
Hol itt az igazság?
2015. máj. 21. 18:14
11/17 Koplárovics Béci válasza:
"Mocskos kormány, egyszer ugyis megfizettek!!"
Az egyáltalán nem a kormány hibája, hogy minimálbérre se vagy jó. Az esetleg lehet a hibájuk, hogy mennyi a minimálbér...
12/17 anonim válasza:
Ha nem tetszik miért nem mentél már el más országba??
Vagy csak egy 12 éves gyerek vagy akinek a szülei nem vették meg valamelyik cipőt és odáig jutott a csöpnyi eszed, hogy mást szidjál a ,,nyomorod" miat.
13/17 anonim válasza:
Nekem műbőr a cipőm, komténerben találtam lehet kicsit gombás is...mégis boldog vagyok mint sertés a sárban...
14/17 anonim válasza:
Jaj.Végy munkásbakancsot kb. 12-15 ft, aztán azt hordhatod évekig.
15/17 anonim válasza:
Pár ezer forintért lehet cipőt venni. Ha csóró vagy ne akarjál luxuscipőt.
16/17 anonim válasza:
Office shoes, Player's Room, Deichmann, Humanic.. ezekben az üzletekben vásárol majdnem mindenki, itt normális árak vannak.
17/17 anonim válasza:
Valószínűleg USÁból hozzák, ott van erre a pénz és nem a "mocskos kormány" dönti el hogy egy amerikai/nyugati cég mennyiért árulja a cuccait. A megoldás egyszerű.... ne vegyél 50-60 ezres luxuscipőt, Deichmann, Reno, Humanic, de még a kínaiban is lehet kapni olcsót, akár egy tízesből megúszva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!