Csajok, ha jó alakotok van, fel mernétek venni egy tangás bikinit strandra néha?
Figyelt kérdés
2015. máj. 19. 20:53
1/12 A kérdező kommentje:
Életkort is írjatok lécci :)
2015. máj. 19. 20:53
2/12 anonim válasza:
Ha járnék strandra, persze. Eleve is jobban szeretem a tangát, mint a sima bugyit.
22N
3/12 anonim válasza:
Ha fizetnének érte, akkor sem venném fel :DD Nem érezném jól magam benne, feszengenék. 25N
4/12 anonim válasza:
Nem, nekem világ életemben kényelmetlen volt a tanga. Ha kényelmes lenne, nem érezném magam zavarban miatta, viszont akkor sem venném fel strandra, mert őszintén szólva szerintem nem valami ízléses.
5/12 anonim válasza:
Alapból szeretem a tangát, de strandra azért nem venném fel.
6/12 anonim válasza:
Nem. Egyrészt mert amúgy sem hordok tangát (nekem kényelmetlen), másrészt meg nem fogom mutogatni magam.
7/12 anonim válasza:
nincs olyan alakom, de ha lenne, se vennék fel strandra tangát, soha. nem hiányzik, hogy a sok kiéhezett szerencsétlen az én seggemet bámulva rejszoljon a markába, az irigy, kövér nők meg leri bancozzanak. elég közönséges és magamutogató dolognak tartom. ha valakinek szép az alakja, az egy normális bikiniben is látszódni fog.
8/12 anonim válasza:
ha jó seggem lenne, simán felvenném.
20L
9/12 anonim válasza:
Jó alakom van és jó seggem is, de nincs az a pénz. Imádom a tangát , de szerintem nem strandra való. 19/L
10/12 anonim válasza:
soha, mert ízléstelen, közönséges. ráadásul kényelmetlen és egészségtelen is. aki jó csaj, sima bugyiban is jó csaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!