Strandra fürdőruha nélkül (nem nudizásra gondolok)?
Figyelt kérdés
Nincsen fürdőruhám, de nem sokára megyünk strandra és szeretnék én is fürdeni. Volt egy fürdőruhám, de az már nagy rám, így most nincs mit felhúznom. Voltam több üzletben is kínaikban, C&A, H&M, New Yorker, de mindenhol csak bikiniket találtam és az azt hiszem nem nekem való... Elég duci vagyok, hogy így mondjam ezért nem szeretném magamat mutogatni. Tudom, hogy "nem a ruha kövérít hanem a háj" meg hogy ruhában is látszik, de azért van, ami előnyösebb és van, ami kevésbé és szerettem volna jól kinézni. Most nem tudom, hogy mit vegyek fel fürödni, még el tudok menni vásárolni, de csak bikinik vannak vagy nagyon csúnya, nagymamás fürdőruhák vannak, ami szerintem senkin se szép.2014. aug. 7. 14:00
2/2 anonim válasza:
Nem tudom elképzelni, hogy hogyan lehet egy fürdőruha "nagyon csúnya, nagymamás, ami senkin se szép." Minden szebb, mint a szanaszét bugyogó hurkák és ezzel nem sértegetni akarlak, csak nem értem, hogy manapság aki nem teszi ki a ..csáját, az ki van kiáltva nagymamásnak? Nincs kint a melled-hasad, akkor már nagymamásnak érzed magad? Egy sima, fekete úszódresszben is, ami a sportboltokban alap, de szerintem rohadtul nem nagymamáknak árulják... Hát akkor legyél "modern" aztán pakold ki az árut, még akkor is, ha az nem szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!