Ciki az egyrészes fürdőruha 17 évesen?
Figyelt kérdés
Az alkatom akár egy etióp kisgyereké, nagyon vékony vagyok egy kis pocakkal. 170centivel 52 kg vagyok és Bs mellel rendrlkezem, de a lábaim is piszkafák a pocakom meg mégis nagy, pedig futok és tornázok. Ezért vettem egy egyrészes húzott,fodros fekete fürdőruhát. Cink lennék benne strandon,fürdőben, tengerparton, Balatonon?2014. júl. 27. 16:24
2/9 anonim válasza:
Sz*rd le Mások véleményét, olyan fürdőruhát hordj, amiben jól érzed magad. A lényeg, h magadnak tetszél :)
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat. Ment a zöld kéz :)
2014. júl. 27. 19:27
6/9 anonim válasza:
Szerintem nagyon aranyos és szép ha egy lánynak van egy kis pocakja. Kár elrejteni. :) De ha normál bikinit nem szeretnél, akkor "arany középút"-ként ott van a magas derekú bikini alsó! Takar, de mégis sejteti viselője idomait. Szerintem nagyon csinos lennél benne. :) 23/f
7/9 anonim válasza:
Ciki az egyrészes fürdőruha nem éppen idén divat újra?
9/9 anonim válasza:
egyáltalán nem ciki hugom 16 éves kora ota szereti és sok van neki igaz tangásak de egyrészesek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!