Hogyan lehet elkerülni az izzadság foltok megjelenését a ruhán?
Figyelt kérdés
Rendszeresen mosakszom, használok dezodort, szőrtelenítek, mégis mindig megjelenik a hónom alatt két nagy folt a ruhámon. Nem merem levenni a pulóveremet, annyira kellemetlennek érzem a dolgot. Nyáron pedig inkább ujjatlant veszek fel, ha lehet, de a pólókat jobbn szeretem. Hogyan lehet ezt a kellemetlenséget elkerülni?2015. máj. 14. 13:38
1/5 schocko válasza:
Nem kell annyira melegen öltözni, dezodort kell váltani...
2/5 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne . Ha csak egy póló van rajtam akkor és nincs is nagyon melegem, akkor is érzem már hogy foltos letten .. Sok felé dezodort, izzadasgatlot kipróbáltam de egyik se ér semmit sajnos.
3/5 anonim válasza:
Solutio Antisudorica
700 Ft-ert vettem.
2 ev szenvedest helyre tudott hozni 2 NAP alatt.
(Gyogyszertarakban kaphato)
4/5 anonim válasza:
antisudoricát javaslom én is, vagy az exodor pumpás dezodort.
ezektől egyáltalán nem fogsz izzadni.
nekem évekig tartó szenvedésemet szüntette meg ez a két cucc.
5/5 anonim válasza:
Nekem az Adidas-sprayk váltak be, de azokból is rengeteget fújtam a hónaljaimra.
Szóval alig pár hétig bírták.
Szerintem a ruhaválasztástól függ. Egy pamuton előbb meglátszik az izzadás, meg a fehér felületen.
És eleve nem egészséges ha izzadásgátlót használunk; max dezodort!
Bár tudom, hogy zavaró és kínos az izzadás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!