Hogy lehetne elkerülni, hogy meglátszon egy cipőn, hogy egy kicsit használtam?
miért nem kényelmes, a méret nem jó vagy más baja van?
egyébként szerintem a talpán, sarkán látszik meg leghamarabb. ha leragasztod valamivel, pl szigetelőszalaggal v ilyesmivel, akkor valószínűleg nem nagyon fog meglátszani rajta, de ez csak akk érdekes, ha kimész, otthon ha rajtadvan nem hiszem, h meglátszana rajta
Nem fog megsértődni a barátom, viszont nekem lenne nagyon rossz érzés visszavinni, mert olyan kedves tőle, hogy ilyen szépet vett nekem.
A méret stimmel amúgy, csak valahogy mégsem kényelmes ott, ahol a cipő orra szűkül. Pont annyira, hogy a boltban nagyon elgondolkoznék, hogy megvegyem-e, de végül azt hiszem inkább otthagynám.
A második válaszadónak: köszönöm a tippet, már le is ragasztottam a talpát:) Szerinted így már elmehetek benne a moziig és vissza (kb. 3 perces séta)?
Nem szeretném mindenképp kicseréltetni, hanem előtte biztosra szeretnék menni, hogy jó-e. Azért gondoltam, hogy felvenném moziba, mert ilyen cipőt max. oda vagy színházba hordanék, és most itt az alkalom, hogy kipróbáljam élesben, lehetőleg anélkül, hogy ez meglátszana rajta...
Amúgy nem sértődne meg a barátom, mondta, hogy ha nem jó, visszaviszi, direkt meg is tartotta a blokkot... viszont én annyira örülök neki, hogy nem szívesen válnék már meg tőle:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!