Miért olyan drága ez a ruha újonnan? Ennyire drága ez a márka?
2010. febr. 23. 22:22
1/7 anonim válasza:
Még egy ezrest sem adnék érte,nemhogy ennyit.
2/7 anonim válasza:
egyet értek az előzővel.. Szerintem a kedves eladó arra hajt h hátha egy sznob azthiszi h amiért ilyen drága biztos egy jó márka és megveszi..
3/7 anonim válasza:
Aki azt sem tudja hogy szoknyát vagy ruhát akar-e eladni, attól én biztos nem vennék semmit.
4/7 anonim válasza:
Nah ezt én se venném meg ennyiért---
5/7 anonim válasza:
Elég csúnya ruha.....
Nem venném meg ennyiért (sem).
És a kedves eladó legalább lehetne igényes annyira, hogy a képet elfordítja, hogy lehessen látni is.
Na ilyen igénytelen eladótól nem vennék semmit.
6/7 anonim válasza:
Jó a ruha(AMI MÉG VÉLETLENÜL SEM SZOKNYA!!!). 139 Euroért árulták (elvileg), ami 36660 Ft-nek felel meg. A Ouí jó márka, olyasmi mint a Zara, (csak annál drágább) vagy a Mexx (csak annál olcsóbb). Szerintem kinézet alapján nem ér meg 10000-t!
7/7 anonim válasza:
Sziasztok! Ugyanilyenem van. Én a teszveszen vettem 500ft-ért, 1ft-os aukción! 10ezret akkor se adnák érte, ha beszélne, de az 500ftot megérte.
Érdemes ott is szétnézned, mármint a teszen, mert vannak hasonlók is, nem csak márkásak, nagyon olcsón!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!