Vettem nem túl olcsón egy Esprit csizmát, és itthon vettem észre hogy műbőr. Szerintetek ezek olyan tartósak mint a bőr csizmák, vagy ez is gagyi csak a márka miatt volt drága?
Figyelt kérdés
Annyira jó kis starpásnak néz ki meg sem fordult a boltban a fejemben, hogy ez nem bőr.2011. jan. 10. 14:08
1/3 anonim válasza:
van műbőr dzsekim ami nagyon jó minőség ahhoz képest, hogy műbőr, és jól bírja. cipőnél azért jobban számít, mert nagyobb a terhelés. műbőr cipőm még nem volt. most majd kiderül.
2/3 anonim válasza:
Ez rajtad is múlik, mennyire vigyázol rá és hogyan gondozod. Nekem volt már mübőr cipőm, vigyáztam rá és tartott annyit, mint egy bőr. De ez cipőtől és mübőrtől is függ!
3/3 anonim válasza:
énis 23000ft ért vettem mustang csizmát és csak műbőr.
elötte vettem egy s oliver csizmát műbőrt 23000ftért és 2alkalom után lekopott hatalmas foltokba a szine pedig nem fociztam de még hegyetse másztam benne. csak mozib vettemfel. viszavittem mert voltrá garanci és kicseréltem erre a mustangra ezt hordtam eleget és semmi baja kikellfogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!