Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A Levi's farmerek megérik az...

A Levi's farmerek megérik az árukat?

Figyelt kérdés
Tehát vannak olyan jók és tartósak, mint amennyit elkérnek értük.

2015. máj. 10. 18:42
 1/7 anonim ***** válasza:
Minden Levis holmim 7-8 év után lett használhatatlan .
2015. máj. 10. 18:46
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem megérte. Van egy 10 éves farmerom, amit bár párszor be kellett foltozni, de még mindig jó.
2015. máj. 10. 19:09
 3/7 anonim ***** válasza:
Meg.
2015. máj. 10. 19:18
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem az olcsóbb gatyáim is addig bírják.
2015. máj. 10. 22:28
 5/7 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs ennek így értelme.

Ha valami nagyon jól néz ki, és tetszik neked, akkor meg fogja érni az árát.

Durvább anyagok és feszesebben álló ruhák hamarabb szakadnak ki. Sokkal inkább ettől függ, minthogy melyik márka. A legeslegjobb márka is pontosan ugyanúgy kiszakad, ha a fentebbiek igazak az adott darabjára. Ilyenkor a konkrét anyagot és szabást kell figyelni.

Van egy réteg - akinek az ég világon semmi ízlése és esztétikai érzéke nincs - és azt hiszi, attól fog jobban kinézni, ha a drágábbik cucc van rajta, mert az biztos jobb is. Hát van, amikor igen, meg van, amikor nem.

Végigpróbálod a választandókat, a gatyit is, meg a márkásat is, aztán eldöntöd melyik áll a legjobban. Ha éppenséggel a márkás 3-szor jobban tetszik, akkor megéri, hogy kétszer drágább... Tartósságán ne spekulálj, attól még nem lett egy anyag sem tartósabb, mert éppen márkás.

Arra meg nem érdemes gyúrni, hogy 10 évig bírja. Annyi idő alatt lezajlik 2-3 öltözködési forradalom, jól néznénk már ki a 10 évvel ezelőtti ruhákban... Persze, nekem is vannak még holmijaim a Centrum áruházból, semmi bajuk, van ami állati jó, meg minden, de sok mindent már inkább letagadnánk ugyebár...

2015. máj. 12. 23:34
 6/7 anonim ***** válasza:
A méregdrága ruhák anyagai avatottak , teszteltek . A tervezőik se sznobok elsősorban és a minőségre oda figyelnek . Galléros pólóm volt ami eredetileg fekete volt , 7 év alatt szürke lett , de anyaga nem foszlott se feslett . Nadrágom is két 501-es volt amit váltva hordtam , sűrűn mostam , majd befogtam melózni két évre . Szóval a LEVI'S nálam bizonyított . KENVELO nadrág 3 évet bírt ,olcsóbb és vékonyabb anyaggal rendelkezett annyit is ért .A minőséget meg kell fizetni , a fagyasztott névtelen pizza és a speciális olasz éttermi közt akad némi eltérés .
2015. máj. 13. 16:18
 7/7 anonim ***** válasza:

Régen én is szkeptikus voltam az árakat illetően, mindenben azt láttam, hogy le akarják a vásárlót húzni, azért a magas ár. Rá kellett jönnöm, ha drágábban veszek valamit, tartósabb, időtálló a stílus.

Levi's farmereim vannak, 501-es elég strapabíró, nagyon minimálisat kopott nekem. A többi modell, 510, 511, 505 másabb. Nekem azok két szezon után már szemmel láthatóan megkoptak, a fekete például elég ótvar lett.

Pulóverek és pólók is olyan 2-3 év után koptak meg.

Farmert érdemes venni, legfőképpen 501-est, esetleg farmerdzsekit még. Többi dolgot máshol venném, ha már húzósabb összeget kiadok...

2016. aug. 5. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!