Rocker legyek, vagy ne? Mit gondolnak általában róluk?
tényleg vállald be önmagad, én direkt élveztem az emberek kinéző pillantásait, az jutott eszembe, hogy én most kívülálló vagyok, aki nem a társadalom normáin görcsöl, hanem azt teszi, amit szeretne, egyébként ez nemcsak a rockerekre vonatkozik (bár én is az vagyok) hanem más "különcre" is, aki nem az elvárásnak megfelelően él, öltözik, gondolkodik, stb..
21 éves lázadó anyuka :)
Szia!
Én mikor középiskolába kerültem, akkor kezdtem rockot hallgatni. Elkezdtem rockeresebbnek tünni, fekete bolok, fekete-piros, fekete-fehér, fekete-lila stb... Most 12-es vagyok, még mindig rockot hallgatok, de már nem öltözködök annyira feketében. pl most nyáron is, megfulladtam volna, ha fekete poloban kellett volna lennem. Akik ismernek, tudják, h rockot hallgatok, koncertekre is járok, és nem megyek mindig tök feketében... egy rockot hallgató személy nem az öltözködése miatt rocker.. szerintem... de ha eddig nem nagyon jártál rockos cuccokba, és ha nagyon ugy akarsz.. akkor szerintem fokozatosan öltözködj ugy, ne ugy, h egyik nap nemtudommilyencucc, másnap meg tökfekete tökrockeres.. érted... és persze mindenki változik, lehet más is a zenei izlése.. és aki beszol emiatt, az hülye.. azokkal nem kell törödni... a diszkósok is mindig ugatnak, merhogy nem azt hallgatjuk, amiket ők, meg a rapperek meg mittudomén még h kik... de nekem pl nem csak rocker barátaim/ismerőseim vannak... nem szoktuk egymást szivatni a zenei izlésünkkel, sőt ugyanolyan normálisan elbeszélgetünk, mikor még nem hallgattam rockot :P
pl nálunk az osztályban 4 ember van aki a rockot hallgatja :D 36an vagyunk az osztályban amugy :P :) de nem ugatunk a többieknek ők sem nekünk, hiszen egy közösség vagyunk ugymond, és már van annyi eszünk, h ilyen hülyeségen ne veszekedjünk :) a legtöbb embernek még felnőtt korában sincs ennyi esze.. szval nem kell foglalkozni velük :)
ezt nem eldönteni kell, ezt érezni, hogy akarod-e
nekem elhiheted van egy jópár rocker haverom :)
nyugodtan öltözködjél ahogy szeretnél utcán is! szerintem nagyon jó stílus, jobb is mint az a hippis, vagy rapperes deszkás, ferdesapkás hülyeségek! nem leszólom őket de nekem jobban tetszik a rocker stílus! lány vagyok és mégis látszik az öltözködésemen nekem is. vannak olyan pólóim.... bámulnak a szentfazekak.... na bumm, ezeket is megbotránkoztattam, nevetek rajtuk. nekem is a farmer meg póló összeállítás a legtöbb, amit hordok
14/l
Minket rockereket nem erdekel,hogy masok mit gondolnak
ha tenleg az akarsz lenni legyel az
ha nem akkor nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!