Az ilyen lányokról általában mit gondolnak?
Önimádok és ezt nem titkolják,gyakran megjegyzik,hogy náluk bizony nincs szebb nő a környéken,egy nap többször dícsérik magukat pl:jajj,de szép arcom van,nem veszek fel napszemüveget,mert eltakarja a gyönyörű szemem,ha lyukas polóban mennék ki az utcára másnap mindenki abban járna stb.
Kort és nemet is írjatok.
Én személy szerint rosszul vagyok az ilyenektől, nagyon irritáló ez a viselkedés.
Egyébként nem csak lányok vannak ilyenek, fiút is ismerek, aki ezt csinálja (amúgy van, amikor tök normális, de mikor rájön ez a hülyeség, akkor...:-S)
Köszi a válaszokat!
Nekem az unokatesóm ilyen és már nagyon unom,szegény ha tudná,hogy mások szerint nem is olyan mint aminek képzeli magát:D De nem keserítem el.....
én biztosan adnék az ilyen lánynak egy "altatót", ha nekem el kezdené dicsérni magát! Nem tudom egyesek mit képzelnek magukról, gusztustalan!:S
22L
hát pedig igazán szembesíthetnéd az uncsi tesódat a valósággal. Biztosan ráférne, sőt....
én biztosan meg mondanám neki, hogy azért vissza vehetne az arcából!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!