Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők mit gondolnak általában arról, akik húzzák az agyukat?
Figyelt kérdés
Tehát hogy ha a pasi néha nem egyértelmű választ ad.
kort és nemet is pls.
2011. máj. 13. 23:47
1/7 anonim válasza:
Nem érdemes velük foglalkozni. Nekem olyan kell aki engem akar és nem taktikázik.
19/l
2/7 A kérdező kommentje:
és az nem zavar, hogy így mindent megtudsz róla hamar, aztán később már nem találod érdekesnek?
2011. máj. 14. 00:18
3/7 anonim válasza:
Attól ne félj, hogy nem leszel érdekes, egy embert 10 év alatt sem lehet megismerni...
5/7 anonim válasza:
Dühösek rájuk, mert elveszik tőlük a játékukat. Aztán persze a dühből idővel szerelem lesz.:)
6/7 anonim válasza:
Én szeretem ha egy KICSIT húzzák az agyamat. Persze nem éveken keresztül, de néha ha kérdezek valamit, akkor nem feltétlenül kell egyértelmű válaszokat adni, stb. De ezeket csak ritkán, nem minden nap, mert az egy idő után unalmassá válik, hogy nem tudom megismerni.
7/7 anonim válasza:
De ki van borulva mindenki. Egyébként is ezt a csajok szokták csinálni, ráadásul hosszabb ideig. Fordított esetben nem tetszik igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!