Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Anya hova tudta eltuntetni?...

Anya hova tudta eltuntetni? Most mitcsináljak?

Figyelt kérdés
van egy fekete sportmelltarto szeruségem. meg még egy csak az oldalánál kicsit kivágottabb és szivacsos. anya ugye kimosta a jot és azota nincs meg. am bent volt a furdobe és kivettem felvettem és leraktam az ágyamra miután hazaértem. anya akkor megint kimosta (ugy emlékszik)és azota nincs meg. azt mondta nem emlékszik már hova rakta mindenhol kerestuk már de nincs meg. holnap meccsem lesz. a másik nagyon kivágott és nem nagyon tudnám felvenni van egy atlétám(kék) amit a mez alá szoktam venni a sportmelltartora.( csak egy kicsit vékonyabb a pántja meg az anyaga komiba kuldom) és van egy sima fehér trikom. de az a mellrésze felett ilyen csipkés és kilátszik az eredeti mezemből,és elég zavaro. szoval ezt találtam ki: kiveszem a szivacsot a másik sportmelltartombol és felveszem rá a fehér trikot majd a kéket is és ugy a rendes mezt. de még ígyis belátni. mitcsináljak? segitsetek kérlek. holnap nyitva van a kínai reggel? haromnegyed 9korul? vagy hova tudta elrakni?
2015. máj. 9. 19:39
 1/3 anonim ***** válasza:

Nincs valamelyik szekrényben bent(véletlenül össze lett fogva,eltakarja valami)

Sajnos vasárnap már nem lehet nyitva semmi,mert büntetik...

2015. máj. 9. 20:08
 2/3 A kérdező kommentje:

anya azt mondta vegyem fel simán a kék trikot

dehogy veszem nem akarom leégetni magam.. átnézem még

2015. máj. 9. 20:09
 3/3 A kérdező kommentje:

1-es koszi

kipakoltam a szekrényem és megvan:D

2015. máj. 9. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!